|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:53 am
kurcze ... ja ..., wampirek też chciałabym miec fchłopaka gaiowego ( bo w rzeczywistosci tez niemam 0 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:54 am
Taka mala prosba, ma ktos pozyczyc 10 kasy?? zle sie czuje bez mojego kwiatka na dyni... Prosze, darujcie sobie wjazdy na samych siebie... Nie wiem czy to jest zabroonieone w statucie, ale wiem jedno.. Nikomu to nie uprzyjemnia korzystania z forum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus sea-coast qulba mam do ciebie bardzo wiele... zacznijmy od tego ze sie urodzilas oki ? moze byc ?? nastepnie, przez ciebie Prinne poszla z Gildii a nastepnie to ze jestes dziecinna i kul;ba tyle wez idz mi z oczu dziecko drogie... odbij od niej, bo twoja przyjaci�łeczka stąd wyjechała za mordeczkę za bardzo rozpuszczoną... a jeśli nie odda tego co zasunęła to wyjedzie nie tylko z gildii ale i z Gaii, możesz jej to przekazać a mowilem ze dymy...... domokun btw macie pozdrowienia od Hrabiego (mojego kota)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wcina galaretkę* *pszytuuul siostrzyczkę* jesteś kochana... nie słuchaj ich... wrrr...woof woof
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Taka mala prosba, ma ktos pozyczyc 10 kasy?? zle sie czuje bez mojego kwiatka na dyni... Prosze, darujcie sobie wjazdy na samych siebie... Nie wiem czy to jest zabroonieone w statucie, ale wiem jedno.. Nikomu to nie uprzyjemnia korzystania z forum... ile ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonInverse Ibris ja na czatach gram od ponad 2 lat, bo w rodzinnej mieścinie nie ma żadnych RPGowcow... ktos na pewno jest, tylko o tym nie wiesz razz ja mam to sczescie i normalne sesje XD mrr... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:57 am
Ita Lockheart kurcze ... ja ..., wampirek też chciałabym miec fchłopaka gaiowego ( bo w rzeczywistosci tez niemam 0 crying ja tez nie mam gajowego chlopaka..... I DOBRZE!!!!! o cholerka w rzeczywistosci tez nie *gleba* *rotfl* //edit uzylem slowa na du a nie wiem czy mozna..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:58 am
opcy Kukus sea-coast qulba mam do ciebie bardzo wiele... zacznijmy od tego ze sie urodzilas oki ? moze byc ?? nastepnie, przez ciebie Prinne poszla z Gildii a nastepnie to ze jestes dziecinna i kul;ba tyle wez idz mi z oczu dziecko drogie... odbij od niej, bo twoja przyjaci�łeczka stąd wyjechała za mordeczkę za bardzo rozpuszczoną... a jeśli nie odda tego co zasunęła to wyjedzie nie tylko z gildii ale i z Gaii, możesz jej to przekazać a mowilem ze dymy...... domokun btw macie pozdrowienia od Hrabiego (mojego kota) na kolacje sajgonki masz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris MoonInverse Ibris ja na czatach gram od ponad 2 lat, bo w rodzinnej mieścinie nie ma żadnych RPGowcow... ktos na pewno jest, tylko o tym nie wiesz razz ja mam to sczescie i normalne sesje XD mrr... 3nodding eh... jest jedna grupa co gra w maskarade ale nie przyjmują nowych... Dobra ja mykam na czacik. Jak co to zapraszam 4laugh
P.S.ik Ibris dostalas moja wiadomosc? Napisz na gg 2264515
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy btw macie pozdrowienia od Hrabiego (mojego kota) iuuuuu >.< moja nekunia spi sobie na monitorze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:00 am
M-Teen opcy btw macie pozdrowienia od Hrabiego (mojego kota) iuuuuu >.< moja nekunia spi sobie na monitorze whee to niezdrowo jak ostatnio probowalem to mnie potem plecy bolaly....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:01 am
Kukus opcy Kukus sea-coast qulba mam do ciebie bardzo wiele... zacznijmy od tego ze sie urodzilas oki ? moze byc ?? nastepnie, przez ciebie Prinne poszla z Gildii a nastepnie to ze jestes dziecinna i kul;ba tyle wez idz mi z oczu dziecko drogie... odbij od niej, bo twoja przyjaci�łeczka stąd wyjechała za mordeczkę za bardzo rozpuszczoną... a jeśli nie odda tego co zasunęła to wyjedzie nie tylko z gildii ale i z Gaii, możesz jej to przekazać a mowilem ze dymy...... domokun btw macie pozdrowienia od Hrabiego (mojego kota) na kolacje sajgonki masz? xd z Kukus?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|