|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:43 am
Kitty-ShadowCat Ibris Baliaur Kitty-ShadowCat jednak nie chcesz mnie pocałować stare bosh dziwczyno wez przestan stare gonk dlatego wspomnialam o gorzkiej herbacie ^^ macie coś do mnie?? cały czas znajdujecie preteksty aby się przylepić xp *pshytool* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:43 am
[ Kaku ] Kitty-ShadowCat Baliaur Kitty-ShadowCat jednak nie chcesz mnie pocałować stare bosh dziwczyno wez przestan stare gonk dlaczego? tak poza tym to ja do wodza mówiłam biggrin znasz taki sprtyny wynalazek 'wiadomosci prywatne' czy po prostu PM? to taki maly, magiczny guziczek, na ktorego sie klika, zeby potem wpisywac takie rzeczy, serio serio 3nodding dziękooje ale nie skorzystam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:44 am
Kitty-ShadowCat Ibris Baliaur Kitty-ShadowCat jednak nie chcesz mnie pocałować stare bosh dziwczyno wez przestan stare gonk dlatego wspomnialam o gorzkiej herbacie ^^ macie coś do mnie?? cały czas znajdujecie preteksty aby się przylepić xp qulba mam do ciebie bardzo wiele... zacznijmy od tego ze sie urodzilas oki ? moze byc ?? nastepnie, przez ciebie Prinne poszla z Gildii a nastepnie to ze jestes dziecinna i kul;ba tyle wez idz mi z oczu dziecko drogie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:46 am
Wodzu MoonInverse o czym tak zawzięcie rozprawiacie? biggrin Wiesz, jestem od ponad godzki i w tym czasie bylo duzo tematow, ale jakos zadnego nie wymienie.. o herbacie na przyklad... biggrin A znacie sięna herbatkach? Mnie z tego powodu nazywają Zielarzem(albo Mieszanką Wybuchową Trucizn Wszelskich* ...) blaugh I nie mylcie tego z 'ziołem' ;P*MWTW- z jednego opowiadania... Ja je czytałam... i jedna kumpela też... I mnie tak nazwała ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:48 am
tak sobie mysle, ze jednak jedzenie lodow i milczenie jest dobre ^^ i o wiele taniej wychodzi. nie trzeba placic za tabletki uspokajajace.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:48 am
No prosze, ni kloccie sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:49 am
zainstalowałam sobie Blendera... ale jak go zobaczyłam na żywo, to chyba sobie odnistaluję... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:50 am
Kaku- będe pamiętać na przyszłość sweatdrop biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:51 am
nie orientuje sie o co chodzi wiec sie odzywac nie bede lepiej ^^"
Tak btw... Ma ktos ochote zagrac na czacie w totalnie improwizowane rpg? Wiecie... bez systemu... Z kumplem szukamy ludzi. Mg juz mamy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:51 am
MoonInverse nie orientuje sie o co chodzi wiec sie odzywac nie bede lepiej ^^"
Tak btw... Ma ktos ochote zagrac na czacie w totalnie improwizowane rpg? Wiecie... bez systemu... Z kumplem szukamy ludzi. Mg juz mamy ;P daj linka czata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:52 am
MoonInverse nie orientuje sie o co chodzi wiec sie odzywac nie bede lepiej ^^"
Tak btw... Ma ktos ochote zagrac na czacie w totalnie improwizowane rpg? Wiecie... bez systemu... Z kumplem szukamy ludzi. Mg juz mamy ;P nie wyjdzie wam to najlepiej, gwarantuje ^^ rpg na czacie to zadne rpg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:52 am
MoonInverse Wodzu MoonInverse o czym tak zawzięcie rozprawiacie? biggrin Wiesz, jestem od ponad godzki i w tym czasie bylo duzo tematow, ale jakos zadnego nie wymienie.. o herbacie na przyklad... biggrin A znacie sięna herbatkach? Mnie z tego powodu nazywają Zielarzem(albo Mieszanką Wybuchową Trucizn Wszelskich* ...) blaugh I nie mylcie tego z 'ziołem' ;P*MWTW- z jednego opowiadania... Ja je czytałam... i jedna kumpela też... I mnie tak nazwała ^^"witam wszystkicxh ktorzy dotarli... prosze mi sie tu nie smiac ale kto slyszla piosenke "jedziemy po ziolo"abradaba bodajrze ale nie dam sobie glowy uciac razz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|