Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 83 84 85 86 87 88 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Baliaur

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 5:19 am

Lethiel
BeeWolf_san
Ozzwald
co tu sie do k..... nedzy dzieje...

NIeustannie postepujaca degeneracja młodego pokolenia, czy to nie fajne ?! rofl

Bee !!!
nie widzialam cie z 500 lat !! xd
wiiiitaj whee 4laugh

Zardzewiala Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeczka??? mrgreen domokun
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 6:50 am

Baliaur
Lethiel
BeeWolf_san
Ozzwald
co tu sie do k..... nedzy dzieje...

NIeustannie postepujaca degeneracja młodego pokolenia, czy to nie fajne ?! rofl

Bee !!!
nie widzialam cie z 500 lat !! xd
wiiiitaj whee 4laugh

Zardzewiala Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeczka??? mrgreen domokun
przypomnialo mi sie ze mialem ci dac bana...

Ozzwald
Vice Captain

racqel
Crew

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:00 am

to widze 'dzieje sie' ...
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:02 am

racqel
nie za duzo bo tylko my jestesmy... a ja zapomnialem ze jakis czas temu dalem Bali ultimatum...

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:05 am

Ozzwald
racqel
nie za duzo bo tylko my jestesmy... a ja zapomnialem ze jakis czas temu dalem Bali ultimatum...

ostro widze..... xd witam tak na marginesie... 3nodding
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:06 am

revcat
Ozzwald
racqel

witaj... trza dbac o reputacje... xd

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:09 am

Ozzwald
revcat
Ozzwald
racqel

i dobrze dobrze....popieram... mrgreen
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:12 am

revcat
Ozzwald
revcat
Ozzwald
racqel

i dobrze dobrze....popieram... mrgreen
Moze cos bysmy wypili... bo dawmo nie wiadomo kiedy moze przydazyc taka druga okazja...

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:15 am

Ozzwald
Moze cos bysmy wypili... bo dawmo nie wiadomo kiedy moze przydazyc taka druga okazja...

oi! tawarisz kapitano.....to mi sie podoba jak za dawnych czasow... mrgreen *wyciaga butelczyne bimberku i rozlewa po szklankach* na zdrowie! za nasze spotkanie xd
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:17 am

revcat
Ozzwald

oi! tawarisz kapitano.....to mi sie podoba jak za dawnych czasow... mrgreen *wyciaga butelczyne bimberku i rozlewa po szklankach* na zdrowie! za nasze spotkanie xd
zeby bylo jak dawniej jak to we 3 tu siedzielismy to Kiraya brakuje... ale on jesli sie nie myle... to kosi trawe lub odpoczywa po 2h koszeniu tej trawy... *wychyla szklaneczke*

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:21 am

Ozzwald
revcat
Ozzwald

zeby bylo jak dawniej jak to we 3 tu siedzielismy to Kiraya brakuje... ale on jesli sie nie myle... to kosi trawe lub odpoczywa po 2h koszeniu tej trawy... *wychyla szklaneczke*

dokladnie to byly fajne czasy.....a teraz na ogolnym robi sie jakas dziwna atmosfera i jeszcze ta elita..... bylem sie tam teraz przywitac to mi nawet kurwa dzien dobry nikt nie odpowiedzial........... *wychyla szklaneczke* my to sie tu chociaz wszyscy solidarnie trzymamy prawda ozz? *polewa kolejke*
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:25 am

revcat
Ozzwald
revcat
Ozzwald

dokladnie to byly fajne czasy.....a teraz na ogolnym robi sie jakas dziwna atmosfera i jeszcze ta elita..... bylem sie tam teraz przywitac to mi nawet kurwa dzien dobry nikt nie odpowiedzial........... *wychyla szklaneczke* my to sie tu chociaz wszyscy solidarnie trzymamy prawda ozz? *polewa kolejke*
apropo solidarnosci... musze sie pochwalic... albo poprostu chce... zostalem zaproszony do gildi VIPow... ale tylko sie na niej pojawilem napisalem jednego posta.. iz istnial projekt zatapienia tamta gildia RP na co zgodzic sie nie moge... pozatym jestem partyjnym partyzantem i z tego powodu musze odejsc z tamtej gildii...

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:27 am

Ozzwald
apropo solidarnosci... musze sie pochwalic... albo poprostu chce... zostalem zaproszony do gildi VIPow... ale tylko sie na niej pojawilem napisalem jednego posta.. iz istnial projekt zatapienia tamta gildia RP na co zgodzic sie nie moge... pozatym jestem partyjnym partyzantem i z tego powodu musze odejsc z tamtej gildii...

to pewnie jak zauwazyles tez tam zawitalem...i wlasnie ze wzgledu na solidarnosc z R.P. odejde stamtad....
PostPosted: Mon Jul 11, 2005 7:29 am

revcat
Ozzwald

to pewnie jak zauwazyles tez tam zawitalem...i wlasnie ze wzgledu na solidarnosc z R.P. odejde stamtad....
*wypija bimberek* ja musialem jako sekretarz RP... ludzie na mnie patrza... wink ale chwali sie tobie to ze tez chcesz odejsc na rzecz RP... *zagryza ogurkiem*

Ozzwald
Vice Captain

Baliaur

PostPosted: Mon Jul 11, 2005 1:15 pm

racqel

gonk

naskakuja na mnie

gonk

on kce fote bez oplaty ninja

Degenerat jeden jednozerowkowy mrgreen sweatdrop

panie rac twisted jak tam fundusz bielizniany rofl
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 83 84 85 86 87 88 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games