|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 06, 2008 4:25 am
a do zenita jaką miałam myślisz ? stare .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 06, 2008 4:48 am
kolorową.
/aaa. coś się stało z obiektywem. po raz drugi cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 12:34 am
xp
sprzedadzą ci, nie bój się... jeszcze niektórzy robią zdjęcia takimi aparatami, praktycznie to teraz przeżywają swój renesans, bo każdy się na nie rzuca (w tym i ja, hrehre). idź do fotografa najlepiej i niech ci wytłumaczy wszystko, a jak nie to w internecie poszukaj. ale naprawdęęę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 1:17 am
ja umiem zakładać kliszę na takie aparaty cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 1:26 am
P a t e l n i a ja umiem zakładać kliszę na takie aparaty cool brawo, jesteś lepsza od jednego fotografa w moim mieście, który porwał mi kliszę przy jej wyciąganiu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 1:48 am
hahaha co za ciul. pokażę Ci zdjęcia jakie porobiłyśmy z hanką. jak będziesz u mnie następnym razem ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 2:05 am
mrgreen
mhmmm, właaaśnie... kiedy by tu... ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 6:42 am
w listopadzie jest koncert rootsów. może być fajnie mrgreen .
ale wcześniej zapraszam mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 7:53 am
a mnie tu nie ma.
/mieliśmy przecież pojechać do Warki pod koniec wakacji, albo Natalia by do na s przyjechała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 12:46 am
ILikeGreenChickenLegs a mnie tu nie ma.
/mieliśmy przecież pojechać do Warki pod koniec wakacji, albo Natalia by do na s przyjechała.
zawsze można zrobić tak, że wy przyjedziecie do mnie pod koniec wakacji, a ja później do was jeszcze raz ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 1:24 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs a mnie tu nie ma.
zawsze można zrobić tak, że wy przyjedziecie do mnie pod koniec wakacji, a ja później do was jeszcze raz ;> to też. a jutro wyjeżdżam, a do tego robimy offtop. Chować się przed Gemmą!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 1:54 am
Ja z analogów to mam coś takiego i lampę błyskową Toshiby dostane od taty jak kupował sobie pierwszego cyfraka, ale pokolenie od dziecka korzystające z aparatów bez ręcznego ustawiania ostrości nie umiem tego wszystkiego ustawiać -_-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 2:01 am
Lopatka Ja z analogów to mam coś takiego i lampę błyskową Toshiby dostane od taty jak kupował sobie pierwszego cyfraka, ale pokolenie od dziecka korzystające z aparatów bez ręcznego ustawiania ostrości nie umiem tego wszystkiego ustawiać -_-' zenit jest bardzo prosty w obsłudze mrgreen musisz przy robieniu zdjęć tylko patrzeć się na takie wahadełko na górze, żeby nachodziło na to kółeczko. a jak ustawiasz ostrość to widzisz przecież czy jest tak jak trzeba ;> mhmmm, poza tym to tam masz jeszcze taki "pierścień" do ustawiania mniej lub bardziej jasnego/ciemnego obrazu. ja polecam trochę ciemniej ustawiać niż chcesz, bo później przy wywoływaniu i tak jaśniejsze zdjęcia wychodzą... przynajmniej ja tak miałam. eee no i ten tego, radzę chodzić do dobrych fotografów. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|