|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 10:03 am
Elég régi viszont fut a gépemen. xd Egyébként Robi... Nem ismered a half-life-ot? Az minden idők legjobb 1-es szám 1- személyben játszódó lövöldözős játéka. Lehet mondani hogy a counter strike jobb de a counter strike tulajdonképpen a Half-Life multiplayer-je... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 11:27 am
Akkita hogy néz ki a nővéred?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 12:53 pm
Büszkeségem: Ma annyi fölös energiám volt hogy kedvem támadt meg csinálni a kertemet. Levágtam a füvet, meg csináltam a szőllőt, az égert rendbe raktam, a körtefákat kicsit meg metszetem, a kút szivatyúját meg csináltam.... 3nodding xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 12:58 pm
Medvelaszlo Büszkeségem: Ma annyi fölös energiám volt hogy kedvem támadt meg csinálni a kertemet. Levágtam a füvet, meg csináltam a szőllőt, az égert rendbe raktam, a körtefákat kicsit meg metszetem, a kút szivatyúját meg csináltam.... 3nodding xp mitől volt neked ennyi feles energiád?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:48 pm
nekem csak kertem van... fölös energia nélkül redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:48 pm
nekem még kertem sincs max erkély vagy a szobámban pár haldokló zöldség sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:52 pm
napsugar Medvelaszlo Büszkeségem: Ma annyi fölös energiám volt hogy kedvem támadt meg csinálni a kertemet. Levágtam a füvet, meg csináltam a szőllőt, az égert rendbe raktam, a körtefákat kicsit meg metszetem, a kút szivatyúját meg csináltam.... 3nodding xp mitől volt neked ennyi feles energiád?? xd Ömmm mivel fel voltam pörögve előző nap is szerintem azt éltem ki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:53 pm
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Büszkeségem: Ma annyi fölös energiám volt hogy kedvem támadt meg csinálni a kertemet. Levágtam a füvet, meg csináltam a szőllőt, az égert rendbe raktam, a körtefákat kicsit meg metszetem, a kút szivatyúját meg csináltam.... 3nodding xp mitől volt neked ennyi feles energiád?? xd Ömmm mivel fel voltam pörögve előző nap is szerintem azt éltem ki xd xd én inkább hulla fáradt voltam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 1:57 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Büszkeségem: Ma annyi fölös energiám volt hogy kedvem támadt meg csinálni a kertemet. Levágtam a füvet, meg csináltam a szőllőt, az égert rendbe raktam, a körtefákat kicsit meg metszetem, a kút szivatyúját meg csináltam.... 3nodding xp mitől volt neked ennyi feles energiád?? xd Ömmm mivel fel voltam pörögve előző nap is szerintem azt éltem ki xd xd én inkább hulla fáradt voltam Valyon mitől? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 2:00 pm
na de hmmm..... redface eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 2:02 pm
stranger12 na de hmmm..... redface eek ?? sokat vonatoztam... attól fáradtam el.... nemtom te mire gondolsz 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 2:04 pm
napsugar stranger12 na de hmmm..... redface eek ?? sokat vonatoztam... attól fáradtam el.... nemtom te mire gondolsz 4laugh Engem érdekelne! Kedve Stranger... mire gondoltál?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 2:36 pm
én meg büszke vagyok arra hogy egy évvel közelebb vagyok a halálhoz :XP: ...jah...most nem kellett volna írjak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 9:51 pm
napsugar stranger12 na de hmmm..... redface eek ?? sokat vonatoztam... attól fáradtam el.... nemtom te mire gondolsz 4laugh Természetesen a vonatozásra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 9:52 pm
Medvelaszlo napsugar stranger12 na de hmmm..... redface eek ?? sokat vonatoztam... attól fáradtam el.... nemtom te mire gondolsz 4laugh Engem érdekelne! Kedve Stranger... mire gondoltál? Természetesen a kerrendezésre sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|