|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 9:48 am
Szia Nárcisz! Az egy dolog, hogy mindenki lexar, na de hogy már Mal sem reagál rám ez már szin!!!! crying crying Na jó felkéne pörögni srácok............... Fő az unalom razz 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 5:49 am
Csináltam a céhen kívül egy Booty Grab topikot, hogy mindenki, aki akar játszhasson kedvére. Az oldal alján subscribe gombbal feliratkozhattok rá. Hungarian Booty Grab
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 9:28 am
Látom páran rábukkantatok. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 9:50 am
Nutelladrop Szia Nárcisz! Az egy dolog, hogy mindenki lexar, na de hogy már Mal sem reagál rám ez már szin!!!! crying crying Na jó felkéne pörögni srácok............... Fő az unalom razz 4laugh Rólam is csináltál babát??? (bociszemek) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 10:39 am
Igen rólad meg malról és softról, még karácsonykor............. De azóta letöröltem sad De ha gondolod elküldöm majd razz Akarod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 10:54 am
Nutelladrop Igen rólad meg malról és softról, még karácsonykor............. De azóta letöröltem sad De ha gondolod elküldöm majd razz Akarod? Igen én kérném!!! Köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi köszi xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 10:25 am
Akik csevegnének csak úgy azok ide jöjjenek! Már kezd túl mélyre kerülni a listán a topik. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 11:47 am
Jaj, ma voltunk szívműtéten a fakos osztályommal *hatalmas csillogó szemek* koszorúér és szivbilentyűműtét is volt. Nagyon jó volt, és legalább már tudom, hogy a szív abszolút se nem úgy néz ki, se nem olyan helyzetben van, mint a tankönyvi ábrákonXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 12:45 pm
Persze, hogy nem, mert folyton bemozdul. Nehéz úgy élethűen lerajzolni. razz A vértől nem akadtál ki? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 1:04 pm
hát akkor ide említem meg, hogy végre megvettem a saját Takami Koshun: Battle Royale könyvemet. 4laugh már volt nálam kölcsönben, de most megvettem saját pénzből. szerintem jó könyv. (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 2:16 pm
Tornázzuk fel a topikot! xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 10, 2009 3:23 pm
Egy, két, há, egy két, há, egy két, há, egy két, há, egy két, há. Gyerünkt mindenki mozog!!! Egy két, há, egy két, há, egy két, há, egy két, há... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:51 am
Lihegve megérkeztem a gizda kagylós topicból még mindig vacilálva, mi legyen Napsugár rózsi dobozának a sorsa... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:56 am
A tapasztalatom azt mondatja velem, hogy ha tűrhető az ára - max 5 000 arany - akkor próbáld meg, egyébként inkább hagyd. Én mindig megjártam vele, pedig kell az angyalfejpánt az álom avatáromhoz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 12:04 pm
Először is elnézést kérek, és megkövetlek maci, mivel nem emlékszem(lehet kavingtonos vagyok megint razz ), hogy elküldtem neked a rajzot vagy sem? gonk De ha nem akkor bepótolom razz bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi bocsi stressed stressed stressed stressed stressed stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|