|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:36 am
MoonInverse WITAM WAS! 4laugh Pamiętacie mnie jeszcze? blaugh ...Witaj ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:36 am
Wodzu Kitty-ShadowCat Kiart M-Teen te sajty lecą tak szyyybkko... sweatdrop NOm.. Tak raczej ... xd strasznie shybko eek gonk I bardzo dobrze.. musze jak najszybciej odrobic moje stracone itemki.... Na starcie getaGRIP rekawice jednak nie chcesz mnie pocałować stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:37 am
Kitty-ShadowCat jednak nie chcesz mnie pocałować stare bosh dziwczyno wez przestan stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:39 am
Kitty-ShadowCat Wodzu Kitty-ShadowCat Kiart M-Teen te sajty lecą tak szyyybkko... sweatdrop NOm.. Tak raczej ... xd strasznie shybko eek gonk I bardzo dobrze.. musze jak najszybciej odrobic moje stracone itemki.... Na starcie getaGRIP rekawice jednak nie chcesz mnie pocałować stare Chce... [caluje chetnie i namietnie] a to ze tak pozno,, to male niedopatrzenie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Kitty-ShadowCat jednak nie chcesz mnie pocałować stare bosh dziwczyno wez przestan stare gonk dlaczego? tak poza tym to ja do wodza mówiłam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eh... ja musze leciec ...
Pozniej moze jeszcze wpadne ...
...Narka All...^^
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Kitty-ShadowCat jednak nie chcesz mnie pocałować stare bosh dziwczyno wez przestan stare gonk dlatego wspomnialam o gorzkiej herbacie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:40 am
o czym tak zawzięcie rozprawiacie? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:40 am
Kitty-ShadowCat Baliaur Kitty-ShadowCat jednak nie chcesz mnie pocałować stare bosh dziwczyno wez przestan stare gonk dlaczego? tak poza tym to ja do wodza mówiłam biggrin ale ja to czytalam nie zebrz o uczucia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:41 am
Kitty-ShadowCat Baliaur Kitty-ShadowCat jednak nie chcesz mnie pocałować stare bosh dziwczyno wez przestan stare gonk dlaczego? tak poza tym to ja do wodza mówiłam biggrin Hej, hej, bo zaraz sie texty posypia typu zamknij ryj.. Prosze, nie.. znowu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Baliaur Kitty-ShadowCat jednak nie chcesz mnie pocałować stare bosh dziwczyno wez przestan stare gonk dlatego wspomnialam o gorzkiej herbacie ^^ macie coś do mnie?? cały czas znajdujecie preteksty aby się przylepić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy @Jas: bo wiesz ja jak pan Jerzy Pilch uznaje wyzszosc kotow nad psami.... crying *skamle, odwraca się i człapie do wyjścia* wrrr... nie jestem psem... jestem wilkiem... wrrr... crying sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:42 am
MoonInverse o czym tak zawzięcie rozprawiacie? biggrin Wiesz, jestem od ponad godzki i w tym czasie bylo duzo tematow, ale jakos zadnego nie wymienie.. o herbacie na przyklad... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|