|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:29 am
Vykk opcy nie... nie chce mi sie... ja walcze tylko z bezbronnymi... *odrzuca miecz*...to moze chociaz sprobojesz z ampfistafem?? nie chytam tego wezowatego gowna do rak nawet!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:30 am
Wodzu Ja luie slodzona, tak 1.5 yzki.. biggrin a kawke to nawet i ze 2 slodze [oczywiscie taka kawka 3in1] Ja osobiscie nie przepadam za kawa ... wole ciepla mocna herbatke[bez cukru razz ] .... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:31 am
te sajty lecą tak szyyybkko... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Wodzu Ja luie slodzona, tak 1.5 yzki.. biggrin a kawke to nawet i ze 2 slodze [oczywiscie taka kawka 3in1] Ja osobiscie nie przepadam za kawa ... wole ciepla mocna herbatke[bez cukru razz ] .... wink eek jak mozna kawuni nie lubiec???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Wodzu Ja luie slodzona, tak 1.5 yzki.. biggrin a kawke to nawet i ze 2 slodze [oczywiscie taka kawka 3in1] Ja osobiscie nie przepadam za kawa ... wole ciepla mocna herbatke[bez cukru razz ] .... wink ja lubiu słodką kawke ale nie herbatke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:32 am
@Jas: bo wiesz ja jak pan Jerzy Pilch uznaje wyzszosc kotow nad psami....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:32 am
M-Teen te sajty lecą tak szyyybkko... sweatdrop NOm.. Tak raczej ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:33 am
Kiart M-Teen te sajty lecą tak szyyybkko... sweatdrop NOm.. Tak raczej ... xd strasznie shybko eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:33 am
opcy @Jas: bo wiesz ja jak pan Jerzy Pilch uznaje wyzszosc kotow nad psami.... popieram kochane kiciunie heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:34 am
opcy Vykk opcy nie... nie chce mi sie... ja walcze tylko z bezbronnymi... *odrzuca miecz*...to moze chociaz sprobojesz z ampfistafem?? nie chytam tego wezowatego gowna do rak nawet! jak cos to widzimy sie na egposie...moga byc klingii czerwonych gwardzistow imperatora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WITAM WAS! 4laugh Pamiętacie mnie jeszcze? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kiart M-Teen te sajty lecą tak szyyybkko... sweatdrop NOm.. Tak raczej ... xd strasznie shybko eek gonk hehe straszno rak raczej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:35 am
Kitty-ShadowCat Kiart M-Teen te sajty lecą tak szyyybkko... sweatdrop NOm.. Tak raczej ... xd strasznie shybko eek gonk I bardzo dobrze.. musze jak najszybciej odrobic moje stracone itemki.... Na starcie getaGRIP rekawice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:36 am
Vykk opcy Vykk opcy nie... nie chce mi sie... ja walcze tylko z bezbronnymi... *odrzuca miecz*...to moze chociaz sprobojesz z ampfistafem?? nie chytam tego wezowatego gowna do rak nawet! jak cos to widzimy sie na egposie...moga byc klingii czerwonych gwardzistow imperatora Na egposie zaczela sie walka... zapraszam do sledzenia, ale nie do wlaczania sie w nia.. [chyba ze sie reszta zgodzi..]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|