|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:22 am
Vykk M-Teen opcy Kiart ...Dzis szybko strony w topicu przybywaja ...^^ dymy dymy!! domokun prezeso sie odezwał whee blaugh towj przezso chyba ma ochorte wyzwac mnie na pojedynek ale jako lord wiater sie niesprawdza bo mu od zawialej grozy nawet inhalator nie pomaga eek ... ze co? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:23 am
Kiart Ibris ... a ludzie sie mnie pytaja, czemu pije gorzka herbate? xp ...e ja tez mije gorzka ... ta tef sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ee tam....najgorsze jest granie w jakies gry na tnt2 podkreconej o ok30% co ok 15 zawiecha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk M-Teen opcy Kiart ...Dzis szybko strony w topicu przybywaja ...^^ dymy dymy!! domokun prezeso sie odezwał whee blaugh towj przezso chyba ma ochorte wyzwac mnie na pojedynek ale jako lord wiater sie niesprawdza bo mu od zawialej grozy nawet inhalator nie pomaga ja?!?! asekuracyjnie wyciąga widły świetlne... wyciaga miecz ala Coran Horn z lambentem w srodku......chcesz szie zmierzyc??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Jaswinder HEJ!!! Vykkuś, fajne fotki blaugh *podbiega, łasi się do opcego* woof woof czesc Jas... mogla bys dokładniej te łaszenie dokładnie się opisać? wink *podchodzi i ociera się o nogi pana... jak kotek ^^* pogłaszcz Jassie... 3nodding a jestes szczepiona i odrobaczona? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:24 am
opcy Ibris ... a ludzie sie mnie pytaja, czemu pije gorzka herbate? xp *zgon* zabilas mnie tym tekstem *turla sie po podlodze* probowalam ukryc moje mysli w tym jednym zdaniu. coby nie powiedziec zle o nikim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:25 am
sea-coast no to stanik sobie kup jak masz zwisy :p od razu taki z push-up`em i koronka koniecznie koronka smile [by Julus] *kcuk do gory i zaciecha miche* xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy ja?!?! asekuracyjnie wyciąga widły świetlne... wyciaga miecz ala Coran Horn z lambentem w srodku......chcesz szie zmierzyc?? nie... nie chce mi sie... ja walcze tylko z bezbronnymi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Wodzu Kitty-ShadowCat Wodzu Oj tak, cieplutko.. biggrin Vykk, fajowe fotosy.. biggrin [wiecej info na galeri] [wtula się] whee Jak ja to lubie.. biggrin [całus] ja tesh.... heart love and peace [jak to Vash the stampede mawiau.. biggrin ] Calowac lubie jescze bardziej.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kiart Ibris ... a ludzie sie mnie pytaja, czemu pije gorzka herbate? xp ...e ja tez mije gorzka ... ta tef sweatdrop ...nie lubie slodzonej ... jest taka ... jak dla mnie nie naturalna ... Lubie swierzy aromat swierzo parzonej herbatki ...^^ biggrin biggrin [lisciastej ... xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:27 am
opcy Vykk opcy ja?!?! asekuracyjnie wyciąga widły świetlne... wyciaga miecz ala Coran Horn z lambentem w srodku......chcesz szie zmierzyc?? nie... nie chce mi sie... ja walcze tylko z bezbronnymi... *odrzuca miecz*...to moze chociaz sprobojesz z ampfistafem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:28 am
Wodzu Kitty-ShadowCat Wodzu Kitty-ShadowCat Wodzu Oj tak, cieplutko.. biggrin Vykk, fajowe fotosy.. biggrin [wiecej info na galeri] [wtula się] whee Jak ja to lubie.. biggrin [całus] ja tesh.... heart love and peace [jak to Vash the stampede mawiau.. biggrin ] Calowac lubie jescze bardziej.. biggrin pozwolę ci mnie pocałować- jeśli chcesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Kitty-ShadowCat Kiart Ibris ... a ludzie sie mnie pytaja, czemu pije gorzka herbate? xp ...e ja tez mije gorzka ... ta tef sweatdrop ...nie lubie slodzonej ... jest taka ... jak dla mnie nie naturalna ... Lubie swierzy armoat swierzo parzonej herbatki ...^^ biggrin biggrin [lisciastej ... xd ] Ja luie slodzona, tak 1.5 yzki.. biggrin a kawke to nawet i ze 2 slodze [oczywiscie taka kawka 3in1]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
co do herbaty a ja lubie to co lubie a malo zeczy lubie bo ja czasem nie lubie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder opcy Jaswinder HEJ!!! Vykkuś, fajne fotki blaugh *podbiega, łasi się do opcego* woof woof czesc Jas... mogla bys dokładniej te łaszenie dokładnie się opisać? wink *podchodzi i ociera się o nogi pana... jak kotek ^^* pogłaszcz Jassie... 3nodding a jestes szczepiona i odrobaczona? xp *liże sobie... ...łapkę ^^* si my master 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|