|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:15 am
M-Teen opcy Kiart ...Dzis szybko strony w topicu przybywaja ...^^ dymy dymy!! domokun prezeso sie odezwał whee blaugh towj przezso chyba ma ochorte wyzwac mnie na pojedynek ale jako lord wiater sie niesprawdza bo mu od zawialej grozy nawet inhalator nie pomaga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:16 am
Oj tak, cieplutko.. biggrin Vykk, fajowe fotosy.. biggrin [wiecej info na galeri]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Jaswinder HEJ!!! Vykkuś, fajne fotki blaugh *podbiega, łasi się do opcego* woof woof witam szanowną siostrzyczkę blaugh *wielki prrzzzyyyttuull* *pshytool*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:17 am
Wodzu Oj tak, cieplutko.. biggrin Vykk, fajowe fotosy.. biggrin [wiecej info na galeri] [wtula się] whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:18 am
Vykk M-Teen opcy Kiart ...Dzis szybko strony w topicu przybywaja ...^^ dymy dymy!! domokun prezeso sie odezwał whee blaugh towj przezso chyba ma ochorte wyzwac mnie na pojedynek ale jako lord wiater sie niesprawdza bo mu od zawialej grozy nawet inhalator nie pomaga ja?!?! asekuracyjnie wyciąga widły świetlne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:19 am
no to stanik sobie kup jak masz zwisy :p od razu taki z push-up`em i koronka koniecznie koronka smile [by Julus]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Kiart opcy Kiart ...Dzis szybko strony w topicu przybywaja ...^^ dymy dymy!! domokun ... :wyjmusie swietlny [czerwony] miecz i zaczyna sie bawic ...: wyjmuje miecz Corana Horn'a...chcesz sie zmierzyc?? ...:bateria mi sie skoczyla w mieczu ... razz :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Wodzu Oj tak, cieplutko.. biggrin Vykk, fajowe fotosy.. biggrin [wiecej info na galeri] [wtula się] whee Jak ja to lubie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder HEJ!!! Vykkuś, fajne fotki blaugh *podbiega, łasi się do opcego* woof woof czesc Jas... mogla bys dokładniej te łaszenie dokładnie się opisać? wink *podchodzi i ociera się o nogi pana... jak kotek ^^* pogłaszcz Jassie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cio się śtało?? *przytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:21 am
Wodzu Kitty-ShadowCat Wodzu Oj tak, cieplutko.. biggrin Vykk, fajowe fotosy.. biggrin [wiecej info na galeri] [wtula się] whee Jak ja to lubie.. biggrin [całus] ja tesh.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:21 am
... a ludzie sie mnie pytaja, czemu pije gorzka herbate? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:22 am
Ibris ... a ludzie sie mnie pytaja, czemu pije gorzka herbate? xp ...e ja tez pije gorzka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:22 am
Ibris ... a ludzie sie mnie pytaja, czemu pije gorzka herbate? xp *zgon* zabilas mnie tym tekstem *turla sie po podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|