|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:11 am
sorki na razie bede zajeta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:12 am
HEJ!!! Vykkuś, fajne fotki blaugh *podbiega, łasi się do opcego* woof woof
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ludzie ninja Ludzie ninja LUDZIE gonk ... ... ... ... ... Ja lece ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiart ...Dzis szybko strony w topicu przybywaja ...^^ dymy dymy!! domokun ... :wyjmusie swietlny [czerwony] miecz i zaczyna sie bawic ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kiart ...Dzis szybko strony w topicu przybywaja ...^^ dymy dymy!! domokun prezeso sie odezwał whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:13 am
Jaswinder HEJ!!! Vykkuś, fajne fotki blaugh *podbiega, łasi się do opcego* woof woof witam szanowną siostrzyczkę blaugh *wielki prrzzzyyyttuull*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao M-Teen YumiTao M-Teen uhmmm... 3nodding spokojnie sasiadka >.< biggrin mam stresując dzień xp musze to odreagowac :] nie wiesz jaki ja stare crying ten wos mnie tylko dobił sweatdrop xp mnie tak samo sad i wogóle mam zjeba sad powczorajszym... sad wogole wjedz na bloga i skomenc notke .. yyh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur sea-coast Kasiuni kase nabijam smile gadam, tzn probuje gadac z Panem O sad uchlał sie... kochanie ty moje *przytula* a jak z butami na mat?? no wlasnie co z nimi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ludzie ninja Ludzie ninja LUDZIE gonk ... ... ... ... ... Ja lece ninja co bralas?? tylko nie mow ze to pod wplywem ksiezycowego plaszcyka bo nieuwierze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ludzie ninja Ludzie ninja LUDZIE gonk ... ... ... ... ... Ja lece ninja ..NarKa ..^^ Hello Jaswinder wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ludzie ninja Ludzie ninja LUDZIE gonk ... ... ... ... ... Ja lece ninja papathus Julus gdzie jestes/??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:14 am
Baliaur Ntsumi_Aya ludzie ninja Ludzie ninja LUDZIE gonk ... ... ... ... ... Ja lece ninja papathus Julus gdzie jestes/?? tutaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:14 am
Kiart opcy Kiart ...Dzis szybko strony w topicu przybywaja ...^^ dymy dymy!! domokun ... :wyjmusie swietlny [czerwony] miecz i zaczyna sie bawic ...: wyjmuje miecz Corana Horn'a...chcesz sie zmierzyc??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:15 am
sea-coast Baliaur sea-coast Kasiuni kase nabijam smile gadam, tzn probuje gadac z Panem O sad uchlał sie... kochanie ty moje *przytula* a jak z butami na mat?? no wlasnie co z nimi ? ehe...heh nie wiem.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:15 am
Jaswinder HEJ!!! Vykkuś, fajne fotki blaugh *podbiega, łasi się do opcego* woof woof czesc Jas... mogla bys dokładniej te łaszenie dokładnie się opisać? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|