|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:05 am
opcy Vykk "ale pamietaj Hanie, my mowimy resztki ale oni nadal uwazaja sie za IMPERIUM"-piekne slowa Leii xp Remnants to pic na wode.... za imperatora zycie bylo jescze proste.... "ciekawe kto wygra pojedynek na moze- Luk szhajłocha, czy lord Viadro. Luka wspomagaja Obi sam se robi oraz Han z pola"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:06 am
Kitty-ShadowCat Kiart Hejka Kitty ...^^ biggrin *wielkiii prrzytuul* blaugh *wielki przytul dla wszystkich* [siada na wielkiej poduszce] blaugh czy ktoś ma ochote mnie przytulić? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Vykk YumiTao widac niektórzy maja siano zamiast mózgu.. hmm nie wiedzialem ze siano przybiera kolor niebiewski i wystaje zza kolnieza xp ... xd ...: / lool wery smieszne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast Kasiuni kase nabijam smile gadam, tzn probuje gadac z Panem O sad uchlał sie... kochanie ty moje *przytula* a jak z butami na mat??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk "ale pamietaj Hanie, my mowimy resztki ale oni nadal uwazaja sie za IMPERIUM"-piekne slowa Leii xp Remnants to pic na wode.... za imperatora zycie bylo jescze proste.... Braksis tesh swoje potafil ...a jednak mimo to upadl rowniez tak jak i impreator...z reszta Palpatine sie klonowal i co mu to sdalo??to samo co ciagle zabijanie i odradzanie glownego budowniczego gwaizdy smierci...kiedys musialo zabraknac zapotrzebowania na imperatora i tak pojawil sie jeszcze "nowszy lad" domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:07 am
Wodzu opcy Vykk "ale pamietaj Hanie, my mowimy resztki ale oni nadal uwazaja sie za IMPERIUM"-piekne slowa Leii xp Remnants to pic na wode.... za imperatora zycie bylo jescze proste.... "ciekawe kto wygra pojedynek na moze- Luk szhajłocha, czy lord Viadro. Luka wspomagaja Obi sam se robi oraz Han z pola" zdecydowanie lord Viadro!!! vader z latarką to gosciu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:07 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Kiart Hejka Kitty ...^^ biggrin *wielkiii prrzytuul* blaugh *wielki przytul dla wszystkich* [siada na wielkiej poduszce] blaugh czy ktoś ma ochote mnie przytulić? wink *mocno przytula xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:08 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Kiart Hejka Kitty ...^^ biggrin *wielkiii prrzytuul* blaugh *wielki przytul dla wszystkich* [siada na wielkiej poduszce] blaugh czy ktoś ma ochote mnie przytulić? wink Jeszcze sie pytasz.. biggrin [skok]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:08 am
...Dzis szybko strony w topicu przybywaja ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:09 am
opcy Wodzu opcy Vykk "ale pamietaj Hanie, my mowimy resztki ale oni nadal uwazaja sie za IMPERIUM"-piekne slowa Leii xp Remnants to pic na wode.... za imperatora zycie bylo jescze proste.... "ciekawe kto wygra pojedynek na moze- Luk szhajłocha, czy lord Viadro. Luka wspomagaja Obi sam se robi oraz Han z pola" zdecydowanie lord Viadro!!! vader z latarką to gosciu! ty wiater bo jak ci powieje groza to ci nawet inhalator nie pomoze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao M-Teen uhmmm... 3nodding spokojnie sasiadka >.< biggrin mam stresując dzień xp musze to odreagowac :] nie wiesz jaki ja stare crying ten wos mnie tylko dobił sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Kiart Hejka Kitty ...^^ biggrin *wielkiii prrzytuul* blaugh *wielki przytul dla wszystkich* [siada na wielkiej poduszce] blaugh czy ktoś ma ochote mnie przytulić? wink ja osobiscie nie..... xp (ale ja sie nie licze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Kiart Hejka Kitty ...^^ biggrin *wielkiii prrzytuul* blaugh *wielki przytul dla wszystkich* [siada na wielkiej poduszce] blaugh czy ktoś ma ochote mnie przytulić? wink Jeszcze sie pytasz.. biggrin [skok] O.o. eek [przewraca się na wielką poduche] blaugh [przytula się] cieplutko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:10 am
Kiart ...Dzis szybko strony w topicu przybywaja ...^^ dymy dymy!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 10:10 am
M-Teen YumiTao M-Teen uhmmm... 3nodding spokojnie sasiadka >.< biggrin mam stresując dzień xp musze to odreagowac :] nie wiesz jaki ja stare crying ten wos mnie tylko dobił sweatdrop xp mnie tak samo sad i wogóle mam zjeba sad powczorajszym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|