|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:43 am
[ Kaku ] Baliaur heyka ja tyz nie wiem o co dokl. chodzi... ja do Julci bede wiesniaro..nie moga mi tego zabronic mhm, co dzieki temu zyskasz? xp nie rozumiesh ze my tak do sbie ZAWSZE!!!!!!!!!!od kiedy pamietam jak zaczelysmy sie przyjaznic.. a pozatym to nie jest taki bluzg gdybym ja od ku* wyzywala to co inego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:44 am
Witam w ten piekny, sniezny [Saruman Atakuje] wieczor. Jak fajnie, ze mamy troche luzniej na forum... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:45 am
sea-coast Kiart sea-coast Kiart ^^, a jakie to czekoladki ?? bo wiesz ja uwielbiam czekoladki i ciebie rowniez moge polubic ^^ ... no wiesz ... ja mam przysmaki z calego swiata i slodkosci roznego rodzaju ... wiec jesli masz na cos ochote to powiedz ...^.~... wink [sosy świata smile baliaur co ty na to ?] Baliaur to ja Kasiunia... kojarzysz ?? Poprosze z alkoholem bo jutro z Julka mamy probna mature z polaka smile ...:daje jej czekoladki z wisniami i alkoholem ...: blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:46 am
M-Teen Vykk kiedy ja tu siedze od jakies 12 rano ...z drobna przerwa na obiad w okolicach 15... stressed ehh ci ludzie... ... nie bede tego nawet komentować stare moze zaczne jeszcze raz...dotarli do naszego milego grona kiart i Shiryu wiec ich przywitalem jednoczesnie...tak samo jak witam pozostale osoby...w tym, ciebie... dobra ja ide chyba na fotelik odpoczac troche i popatrzyc na was z dala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Witam w ten piekny, sniezny [Saruman Atakuje] wieczor. Jak fajnie, ze mamy troche luzniej na forum... XD Siema stare stare no coments... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Witam w ten piekny, sniezny [Saruman Atakuje] wieczor. Jak fajnie, ze mamy troche luzniej na forum... XD ..>Witaj ...^^< ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:47 am
Wodzu Witam w ten piekny, sniezny [Saruman Atakuje] wieczor. Jak fajnie, ze mamy troche luzniej na forum... XD hejka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin heh bez swiadkow ? biggrin czemu ja wyrzucili? sprawdz w czarnej liscie, tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Wodzu Witam w ten piekny, sniezny [Saruman Atakuje] wieczor. Jak fajnie, ze mamy troche luzniej na forum... XD Siema stare stare no coments... stare cozes taka skwaszona??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Witam w ten piekny, sniezny [Saruman Atakuje] wieczor. Jak fajnie, ze mamy troche luzniej na forum... XD ... co to miało znaczyć...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur [ Kaku ] Baliaur heyka ja tyz nie wiem o co dokl. chodzi... ja do Julci bede wiesniaro..nie moga mi tego zabronic mhm, co dzieki temu zyskasz? xp nie rozumiesh ze my tak do sbie ZAWSZE!!!!!!!!!!od kiedy pamietam jak zaczelysmy sie przyjaznic.. a pozatym to nie jest taki bluzg gdybym ja od ku* wyzywala to co inego a nawet gdybys powiedziala do niej ty ku***, to pewnie by sie nie obrazila... bo to Julka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:48 am
M-Teen Wodzu Witam w ten piekny, sniezny [Saruman Atakuje] wieczor. Jak fajnie, ze mamy troche luzniej na forum... XD ... co to miało znaczyć...? Aaaaa, taka mala aulzja na temat tego co wczoraj mowielem Chrissowi jak wracalismy do chaty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:48 am
heja przyszlas akurat na dymy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:49 am
Wodzu YumiTao Wodzu Witam w ten piekny, sniezny [Saruman Atakuje] wieczor. Jak fajnie, ze mamy troche luzniej na forum... XD Siema stare stare no coments... stare cozes taka skwaszona?? Sam sobie odpowiedz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|