|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:38 am
~~lena-undesaid~~ Kiart ~~lena-undesaid~~ Kiart ~~lena-undesaid~~ Kiart Hey Ya All...^^ wink Co tam u was ... smile ja sie na ciebie obraziłam! hm! *pokoazowo go ignotuje i siada w drugim końcu pokoju* E...?? ... sad ..za co ..>??< :czestuje ciasteczkiem ...: *Odrzuca ciasteczko* na balu mowiłeś ze ze mna tanczysz, a potem poszedłeś spać! HM! ...Oj... gonk ... fakt to powazne wykroczenie .... :zastanawia sie co robic ...: Mhmm...?? ...Przepraszam ...:wyjmuje z kieszeni czekoladki ...: sad sad ...moge to ci jakos wynagrodzic ...^^ smile Na kolana!! xd :podchodzi na kolanach i daje jej czekoladki ...: 3nodding :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:40 am
sea-coast Kiart ^^, a jakie to czekoladki ?? bo wiesz ja uwielbiam czekoladki i ciebie rowniez moge polubic ^^ ... no wiesz ... ja mam przysmaki z calego swiata i slodkosci roznego rodzaju ... wiec jesli masz na cos ochote to powiedz ...^.~... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:41 am
_cleef_ a mnie wszyscy zapomnieli !
KRO UMIE LADNIE RYSOWAC I SIE CHE ORZYLACZYC DO MOJEGO GUILD ? ? ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur heyka ja tyz nie wiem o co dokl. chodzi... ja do Julci bede wiesniaro..nie moga mi tego zabronic mhm, co dzieki temu zyskasz? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak wiem za pozno sie zorientowalem ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:42 am
heh bez swiadkow ? biggrin czemu ja wyrzucili?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esh... gdzies musza byc nyooo!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ _cleef_ a mnie wszyscy zapomnieli !
KRO UMIE LADNIE RYSOWAC I SIE CHE ORZYLACZYC DO MOJEGO GUILD ? ? ? Hej :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart :podchodzi na kolanach i daje jej czekoladki ...: 3nodding :Och, no juz wybaczaam *przujmuje czekoladki* Ale nie cytuj tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:43 am
Kiart sea-coast Kiart ^^, a jakie to czekoladki ?? bo wiesz ja uwielbiam czekoladki i ciebie rowniez moge polubic ^^ ... no wiesz ... ja mam przysmaki z calego swiata i slodkosci roznego rodzaju ... wiec jesli masz na cos ochote to powiedz ...^.~... wink [sosy świata smile baliaur co ty na to ?] Baliaur to ja Kasiunia... kojarzysz ?? Poprosze z alkoholem bo jutro z Julka mamy probna mature z polaka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|