|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:34 am
ja nie moge ale wieś.......
hejka Ib!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:35 am
Baliaur Kulba Sea moze mi powiesh O CO CHODZI???? qulba plagiaty sie szerzą... sweatdrop a nic... wiez marudze qulba sobie... *Julus przy kompie biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a mnie wszyscy zapomnieli !
KRO UMIE LADNIE RYSOWAC I SIE CHE ORZYLACZYC DO MOJEGO GUILD ? ? ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Ibris =='' jejku, jejku agh... *siada z boku z pudelkiem czekoladowo-orzechowo-vanillowych* heyka wszystkim przybylym. a ty nadal z lodami ^^ mmmmm pyszne!!! xd *Przyglada sie jak zajadaja lody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Ibris =='' jejku, jejku agh... *siada z boku z pudelkiem czekoladowo-orzechowo-vanillowych* heyka wszystkim przybylym. a ty nadal z lodami ^^ mmmmm pyszne!!! xd jak juz marznac to na calego XD *ubiera t-shirta* hey Opcy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:36 am
ja do niej wiesniaro mowie od zawsze.. i to nie jest wyzwisko tylko cos w rodzaju ksywki jak babo-robo-kuchot-grzejnik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam tych co doszli ...^^
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ~~lena-undesaid~~ Kiart ~~lena-undesaid~~ Kiart Hey Ya All...^^ wink Co tam u was ... smile ja sie na ciebie obraziłam! hm! *pokoazowo go ignotuje i siada w drugim końcu pokoju* E...?? ... sad ..za co ..>??< :czestuje ciasteczkiem ...: *Odrzuca ciasteczko* na balu mowiłeś ze ze mna tanczysz, a potem poszedłeś spać! HM! ...Oj... gonk ... fakt to powazne wykroczenie .... :zastanawia sie co robic ...: Mhmm...?? ...Przepraszam ...:wyjmuje z kieszeni czekoladki ...: sad sad ...moge to ci jakos wynagrodzic ...^^ smile Na kolana!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast Miss_Karina sea-coast Baliaur ja z was nie moge xd 3nodding whee 4laugh Marysia Ty kulba wiesniaro Julka mi o wszystkim powiedziała znajomych tyrasz domokun Sea... zachowuj sie prosze cie... Karinko... Skoro one dwie (Julka i Bali) moga sie wyzywac, tluc mowic otwarcie swoje zdanie to dlaczego ja nie moge powiedziec skoro to MY razem bawimy sie w "jednej piaskownicy"... bakabakabaka. co tu sie dzieje, bo chyba zgubilem ksiazke kodow. jeszcze raz czesc wszystkim, tak btw.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ^^, a jakie to czekoladki ??
bo wiesz ja uwielbiam czekoladki i ciebie rowniez moge polubic ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:38 am
[ Kaku ] sea-coast Miss_Karina sea-coast Baliaur ja z was nie moge xd 3nodding whee 4laugh Marysia Ty kulba wiesniaro Julka mi o wszystkim powiedziała znajomych tyrasz domokun Sea... zachowuj sie prosze cie... Karinko... Skoro one dwie (Julka i Bali) moga sie wyzywac, tluc mowic otwarcie swoje zdanie to dlaczego ja nie moge powiedziec skoro to MY razem bawimy sie w "jednej piaskownicy"... bakabakabaka. co tu sie dzieje, bo chyba zgubilem ksiazke kodow. jeszcze raz czesc wszystkim, tak btw. heyka ja tyz nie wiem o co dokl. chodzi... ja do Julci bede wiesniaro..nie moga mi tego zabronic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|