|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Yeah jestem znowu... pozdrawiam swoje fanki whee nie widze w tym nic zabawnego.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen siemano ej idziesz na eko-planete? sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:25 am
opcy Kiart Hey Ya All...^^ wink Co tam u was ... smile dymy dymy..... E-ke ...?? Co sie dzieje ...?? [kto z kim ...??] Eh... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magdzia M-Teen siemano ej idziesz na eko-planete? sweatdrop ? niewazne xp hej kiart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:26 am
Christoff_Gangrell Yeah jestem znowu... pozdrawiam swoje fanki whee sweatdrop *patrzy na niego spod oka* cos ty dzisiaj pil?? heyka Madzia my sie chyba jesio nie znamy *podaje lapka* ja jestm Baliaur whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie dasz rady... tylko Tao cie może pojechać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san Kukus Bee... pajacu... ja cie moge po prostu wywalić, nie musisz tego robić, bo i tak kasuje te posty a ja ciebie i co ? ... PAJACU. to się banuj... czekam na to włąśnie, gamoniu sam się miałeś zbanować Nie umiesz czytać czy co ? ja z was nie moge xd 3nodding whee 4laugh Marysia Ty kulba wiesniaro Julka mi o wszystkim powiedziała znajomych tyrasz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:27 am
Kiart Hey Ya All...^^ wink Co tam u was ... smile ja sie na ciebie obraziłam! hm! *pokoazowo go ignotuje i siada w drugim końcu pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Christoff_Gangrell Yeah jestem znowu... pozdrawiam swoje fanki whee sweatdrop *patrzy na niego spod oka* cos ty dzisiaj pil?? heyka Madzia my sie chyba jesio nie znamy *podaje lapka* ja jestm Baliaur whee hejka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast Baliaur ja z was nie moge xd 3nodding whee 4laugh Marysia Ty kulba wiesniaro Julka mi o wszystkim powiedziała znajomych tyrasz domokun Sea... zachowuj sie prosze cie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:29 am
~~lena-undesaid~~ Kiart Hey Ya All...^^ wink Co tam u was ... smile ja sie na ciebie obraziłam! hm! *pokoazowo go ignotuje i siada w drugim końcu pokoju* E...?? ... sad ..za co ..>??< :czestuje ciasteczkiem ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|