|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:01 am
A co sie ma szykowac? Za oknem wali snieg, jestem bez ogrzewania i cieplej wody XD mi sie juz cos dzieje, szlag mnie trafia i dobrze ;P
Vykk, pewnie ;P *zarzuca pudelkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:02 am
~~lena-undesaid~~ Vykk ~~lena-undesaid~~ Czy ktoś z was może słyszał piosenke Chomiczowka?? Ja ja normalnie kocham.... 3nodding eee...bez obrazy ale to jest zadkie jak rozwolnienie... a mnie sie podoba biggrin txt jest denny muzyka zreszta tyz ale o gustach sie nie duskutuje.. Kukus nie moglbys zrobic mu jakiego katahiris przed banem??proshu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:04 am
Baliaur Kukus nie moglbys zrobic mu jakiego katahiris przed banem??proshu whee a po co? się wysilać na niego będę... zaspany jestem... później go wymęczę, jak będziemy pić w weekend
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris A co sie ma szykowac? Za oknem wali snieg, jestem bez ogrzewania i cieplej wody XD mi sie juz cos dzieje, szlag mnie trafia i dobrze ;P Vykk, pewnie ;P *zarzuca pudelkiem* biedactwo i ty chcesz jeszcze sie lodami zalatwic??chyba nie chce ci sie chodzic do szkoly xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:06 am
Vykk Ibris A co sie ma szykowac? Za oknem wali snieg, jestem bez ogrzewania i cieplej wody XD mi sie juz cos dzieje, szlag mnie trafia i dobrze ;P Vykk, pewnie ;P *zarzuca pudelkiem* biedactwo i ty chcesz jeszcze sie lodami zalatwic??chyba nie chce ci sie chodzic do szkoly xp jutro mam tylko 3h a potem rekolekcje razz a potem bede sie wloczyc po sesjach. heyka Karin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ibris A co sie ma szykowac? Za oknem wali snieg, jestem bez ogrzewania i cieplej wody XD mi sie juz cos dzieje, szlag mnie trafia i dobrze ;P Vykk, pewnie ;P *zarzuca pudelkiem* biedactwo i ty chcesz jeszcze sie lodami zalatwic??chyba nie chce ci sie chodzic do szkoly xp heh xd a mi sie nie chce szusowac jutro na studia xp przy takiej pogodzie? -___-" brrrrr....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Baliaur Kukus nie moglbys zrobic mu jakiego katahiris przed banem??proshu whee a po co? się wysilać na niego będę... zaspany jestem... później go wymęczę, jak będziemy pić w weekend ueeeeeeee.... ja tyz kcem na bibe.... ale sie cos nic nie szykuje sweatdrop wrrr wiesh ale ja raczej do w-wy nie przyjade tylko po to by popatrzec jak sie nad nim pastwish xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|