|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:51 am
Baliaur Kukus sweet_chii Ozzwald (panie kukus... prosze o bana!!!) niedoczekanie twoje stare wręcz przeciwnie... on zapracował na BANa już przedwczoraj uwaga uwaga konfrontacja Kukus Ozz rozpoczeta xd zakończona sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:52 am
Miss_Karina _cleef_ Miss_Karina Hej Clee, dostales PMka? xd chyba tak lol cool no xd xd a tak co u ciebie slychac? wink 3nodding troche komputer, samochody no I mame na drugim pietrze w kuchni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:53 am
Kukus Baliaur Kukus sweet_chii Ozzwald (panie kukus... prosze o bana!!!) niedoczekanie twoje stare wręcz przeciwnie... on zapracował na BANa już przedwczoraj uwaga uwaga konfrontacja Kukus Ozz rozpoczeta xd zakończona sweatdrop niee to bylo oczywiste *otwiera sobie tyskie saczy powoli* szykuje sie niezla rozrywka xd 3nodding (ale bedzie zwala)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:53 am
sweet_chii o.. dobry pomysl , ide sobie zrobic herbatke xd ...hmmm..ja tesh bym moze sie napil ale nie chce mi sie isc zrobic xp ..z reszta pod reka mam naleczowianke whee ...powinna wystarczyc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:55 am
Czy ktoś z was może słyszał piosenke Chomiczowka?? Ja ja normalnie kocham.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:55 am
Baliaur niee to bylo oczywiste *otwiera sobie tyskie saczy powoli* szykuje sie niezla rozrywka xd 3nodding (ale bedzie zwala) hmmm a cala walka polega na tym ze kukus wciska przycisk ban i po zabawie...nawet nie zdrzysz lyka pociagnac bo juz jest po zabawie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:56 am
~~lena-undesaid~~ Czy ktoś z was może słyszał piosenke Chomiczowka?? Ja ja normalnie kocham.... 3nodding eee...bez obrazy ale to jest zadkie jak rozwolnienie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:57 am
Vykk Baliaur niee to bylo oczywiste *otwiera sobie tyskie saczy powoli* szykuje sie niezla rozrywka xd 3nodding (ale bedzie zwala) hmmm a cala walka polega na tym ze kukus wciska przycisk ban i po zabawie...nawet nie zdrzysz lyka pociagnac bo juz jest po zabawie... no wlasnie.. 3ba byloby jakos upstrzyc eliminacje osobnika.. xd bo tylko ban to nuda ze ja cie nie moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:58 am
Baliaur Vykk Baliaur niee to bylo oczywiste *otwiera sobie tyskie saczy powoli* szykuje sie niezla rozrywka xd 3nodding (ale bedzie zwala) hmmm a cala walka polega na tym ze kukus wciska przycisk ban i po zabawie...nawet nie zdrzysz lyka pociagnac bo juz jest po zabawie... no wlasnie.. 3ba byloby jakos upstrzyc eliminacje osobnika.. xd bo tylko ban to nuda ze ja cie nie moge... ale ja już dawno miałem go zbanować... ale zapomniałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:59 am
Vykk ~~lena-undesaid~~ Czy ktoś z was może słyszał piosenke Chomiczowka?? Ja ja normalnie kocham.... 3nodding eee...bez obrazy ale to jest zadkie jak rozwolnienie... a mnie sie podoba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:59 am
hejka ...podzielisz sie/wymienisz??*wyciaga krakresiki w ksztalcie krutkich grubych paluszkow*??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:00 am