Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 846 847 848 849 850 851 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Suney

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:12 pm

dobrze wampirku wiem co mam robic i to zrobie 3nodding .....tymczasem odluzmy wszystko w niepamiec i zacznijmy tak jak dawniej oki biggrin
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:13 pm

No cóż ja nie wpisałam go na czarną liste ale zeby odbudowac moje zufanie/szacunek/przyjazn to musisz popracowac troche sweatdrop
Odwalmy to w kąt i zostawmy nie ma co gadac za duzo, co sie stało to sie nie odstanie.

xxEvil-Alicexx

Yumehayla

Suney
yume obiecuje ze juz do niego nie wruce tylko niech sie ktos do mnie normalnie odzywa a nie jak pisze to udaje ze nie widzi prosze sad

No coz, na pewno nie poprawiasz swoich szans ciaglym narzekaniem sweatdrop ... Zobaczysz, poczekaj troche, badz mily[ale nie przesadnie], cierpliwy[to wazne], a moze cos z tego bedzie^^

Omega Sun
to bedziesz pierwsza ofiara twisted

pamietaj ze bierzesz na siebie odpowiedzialnosc za ten zgon blaugh

bart_ass

Suney

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:14 pm

Lina-san
No cóż ja nie wpisałam go na czarną liste ale zeby odbudowac moje zufanie/szacunek/przyjazn to musisz popracowac troche sweatdrop
Odwalmy to w kąt i zostawmy nie ma co gadac za duzo, co sie stało to sie nie odstanie.
zgadzam sie 3nodding bedzie co ma byc co sie ma stac sie stanie
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:14 pm

Tymczasem Suney uśmiechnij się

xxEvil-Alicexx

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:15 pm

Yumehayla
Suney
yume obiecuje ze juz do niego nie wruce tylko niech sie ktos do mnie normalnie odzywa a nie jak pisze to udaje ze nie widzi prosze sad

No coz, na pewno nie poprawiasz swoich szans ciaglym narzekaniem sweatdrop ... Zobaczysz, poczekaj troche, badz mily[ale nie przesadnie], cierpliwy[to wazne], a moze cos z tego bedzie^^

Yume jak ja cię uwielbiam whee Potrafisz to o czym ja myslę walnąć w 3 zdaniach gdy ja pisze ich z 20 xDDDDD
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:16 pm

tymczasem ja sie kochani bede zmywal spatki bo juz dziargam nosem stol............. biggrin

Suney

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:16 pm

Lina-san
Tymczasem Suney uśmiechnij się

Linaaa Nie rozciągaj mojego Suney'ego whee
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:17 pm

Dość tematu.
Namaarie Suney!

Co robimy, żeby nie zasnąć?

Delein

amalath

9,050 Points
  • Invisibility 100
  • Forum Regular 100
  • Piepitcher 100
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:18 pm

Suney
tymczasem ja sie kochani bede zmywal spatki bo juz dziargam nosem stol............. biggrin

Tylko nie rozmyślaj o tym wszystkim zbytnio bo inaczej jak przyjadę do Olsztyna (w końcu tylko 50 km) to ci solidnie przyłozę. 3nodding stare

juz sie usmiecham szeroko mrgreen widzisz????????....... biggrin a wszystko zakopalem w ogrudku 3nodding

Suney

Omega Sun
Captain

warzywo the dark elf
Omega Sun
to bedziesz pierwsza ofiara twisted

pamietaj ze bierzesz na siebie odpowiedzialnosc za ten zgon blaugh

ok, mam tego swiadomosc wink . Chociaz prawdopodobienstwo takiego zgonu wynosi jeden do miliarda, wiec wystarczy, ze sie dobrze ustawisz w tej kolejce i nie bedziesz tym miliardowym, pechowym obywatelem blaugh
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:19 pm

Suney

zegnaj suney i oby jutro wstal lepszy dzien biggrin

bart_ass

Yumehayla

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 4:19 pm

dark wampirek
Yumehayla
Suney

Yume jak ja cię uwielbiam whee Potrafisz to o czym ja myslę walnąć w 3 zdaniach gdy ja pisze ich z 20 xDDDDD

Niaaaaaaaaaa heart [cute minka]...Ale momentami to jest przeklenstwo...zwlaszcza przy pisaniu wypracowan z polaka blaugh ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 846 847 848 849 850 851 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games