|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:21 am
opcy M-Teen siema prezes whee 3nodding haha biggrin wreszcie widze jakies powazanie mojej osoby...... xd poważanie? a gdzie ty tu widzisz poważąnie? xd ja sie z ciebie nabijam hehe wink prezes biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:24 am
Baliaur M-Teen aczkolwiek powinien to skosnultować z innymi. ostatnimi czasy z niego jest wielki delikates i powinien troche panować nad emocjami. ale ja mimo wszystko uwazam ze Prinee nie powina sie tak zachowac... poza tym o co sie oni w ogole klocili?? Prinee napisała do leny, a chris wtracil dosc nie mila uwage z pelna ironia moze tez i nie i bezczelnosc [zaznaczam, ze uwazam ze prinee roznwiez nie powinna sie tak zachowywac!], zreszta poczytasz sobie i samw ywnioskujesz >.< biggrin , prinee sie wkurzyla a rraczej ^%#^%$@ ze chris sie wtrącił i zaczela po nim jechac, do tego doszedl kukus wtsawiony za chrisem i skazal ja na Bana uwazam, ze wina lezy po obu stronach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:25 am
M-Teen opcy M-Teen siema prezes whee 3nodding haha biggrin wreszcie widze jakies powazanie mojej osoby...... xd poważanie? a gdzie ty tu widzisz poważąnie? xd ja sie z ciebie nabijam hehe wink prezes biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin *włazi do bazy i łypie okiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:27 am
opcy M-Teen poważanie? a gdzie ty tu widzisz poważąnie? xd ja sie z ciebie nabijam hehe wink prezes biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin *włazi do bazy i łypie okiem* she she she she biggrin biggrin łypaj okiem łypaj *mruga z pelnym wdziekiem* biggrin biggrin biggrin hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-teen Prinee napisała do leny, a chris wtracil dosc nie mila uwage z pelna ironia moze tez i nie i bezczelnosc [zaznaczam, ze uwazam ze prinee roznwiez nie powinna sie tak zachowywac!], zreszta poczytasz sobie i samw ywnioskujesz >.< biggrin , prinee sie wkurzyla a rraczej ^%#^%$@ ze chris sie wtrącił i zaczela po nim jechac, do tego doszedl kukus wtsawiony za chrisem i skazal ja na Bana uwazam, ze wina lezy po obu stronach a daj linka bo co na melinie czytalam to ja nie mowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur M-Teen aczkolwiek powinien to skosnultować z innymi. ostatnimi czasy z niego jest wielki delikates i powinien troche panować nad emocjami. ale ja mimo wszystko uwazam ze Prinee nie powina sie tak zachowac... poza tym o co sie oni w ogole klocili?? Ech... można powiedziec, że to ja byłam tam kością niezgody... Zobacz se na topik o spotkaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Baliaur M-Teen aczkolwiek powinien to skosnultować z innymi. ostatnimi czasy z niego jest wielki delikates i powinien troche panować nad emocjami. ale ja mimo wszystko uwazam ze Prinee nie powina sie tak zachowac... poza tym o co sie oni w ogole klocili?? Prinee napisała do leny, a chris wtracil dosc nie mila uwage z pelna ironia moze tez i nie i bezczelnosc [zaznaczam, ze uwazam ze prinee roznwiez nie powinna sie tak zachowywac!], zreszta poczytasz sobie i samw ywnioskujesz >.< biggrin , prinee sie wkurzyla a rraczej ^%#^%$@ ze chris sie wtrącił i zaczela po nim jechac, do tego doszedl kukus wtsawiony za chrisem i skazal ja na Bana uwazam, ze wina lezy po obu stronach nie zebym byl upierdliwy ale Kukusa nie bylo przy "zajsciu"... przeczytal "rozmowe" po fakcie... i chyba z Omegą sie dogadal na temat reakcji... (tak mi sie zdaje nie pamietam dokladnie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:30 am
Ok, czy chcecie żebym wam opowiedziała jak to mniejwiecej było, jak wam sie tak nie chce wchodzić na ten topik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:31 am
~~lena-undesaid~~ Ok, czy chcecie żebym wam opowiedziała jak to mniejwiecej było, jak wam sie tak nie chce wchodzić na ten topik? na topicu juz duzo nie zobacza....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii M-Teen nie czytalam co sie dzialo na melinie akurat , ale zraz to obadam.. yhm razz lena nie m�w tak, nie byłas żądną kością, ani nawet rzepką, ściegna alibo chrzątską ^^' ja stoje za Prinee , do chrisa nic nie mam, ale kukus powinnien naprawde panowac na d emocjami opcy: skoro nawet przy tym nie byl to nie powienien od razu dawac bana! ja wam mowie, cos sie z nim dzieje zlego... kiedy, jak przyszlam na gildie byl inny sad kto dostal bana znow? eek o co chodzi? eek Prinn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:36 am
opcy sweet_chii M-Teen nie czytalam co sie dzialo na melinie akurat , ale zraz to obadam.. yhm razz lena nie m�w tak, nie byłas żądną kością, ani nawet rzepką, ściegna alibo chrzątską ^^' ja stoje za Prinee , do chrisa nic nie mam, ale kukus powinnien naprawde panowac na d emocjami opcy: skoro nawet przy tym nie byl to nie powienien od razu dawac bana! ja wam mowie, cos sie z nim dzieje zlego... kiedy, jak przyszlam na gildie byl inny sad kto dostal bana znow? eek o co chodzi? eek Prinn boszeeeeeee czy modzi znow zwariowali... stressed ja mam teg dosyc, wywalaja ludzi za byle co..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|