|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:34 am
Baliaur Ibris hey, gdzie mozna sie starac o prace ilustratora ksiazek dla dzieci? ^^' wydawnictwo? heyka..ee nie mam zielonego pojecia Eee poszukaj na necie jakichś a potem po prostu napisz Cv list motywacyjny i wyslij... jeśli chcesz to sproboje wykozystac me Bibliotekoznawcze kontakty... i popytać o konkretne wydawnictwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:35 am
wybaczcie na chwilę, ale muszę zająć się trochę pracą... bo zbliża się termin a ja zwyczajowo nawet nie spojrzałem na projekt i znów będę improwizował [choć z reguły improwizowane wychodzą mi lepiej niż planowe]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:37 am
*wyrzuca przez drzwi pokoju 2 bomby patrz na ludzi 3majac w reku zapalnik* kto mowil ze tak tu cihco?? moge to zmienic 4laugh
papathus Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:39 am
hejka fifi
ann...snieg sniegiem a zwolnienie lekarskie zwolnieniem...do niedzieli nie moge sie ruszac z domu zeby sie nie przeziebic...tak mi doktorowa powiedziala...glupia swinka ...nie lubie tego swinstwa... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:40 am
NARKA KUKUS...KURDE CHYBA MAM MALE WIELKIE LAGI xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:43 am
Vykk NARKA KUKUS...KURDE CHYBA MAM MALE WIELKIE LAGI xp heh to jak z tymi bombami?? zara je wysadze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:44 am
Jeszcze jestes chory na ta swinke?? Boshe ile mozna?? szkoda takie fajne zaspy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:44 am
Baliaur Vykk NARKA KUKUS...KURDE CHYBA MAM MALE WIELKIE LAGI xp heh to jak z tymi bombami?? zara je wysadze... *wyjmuje jej zapalnik z łapci chowa do kieszeni*Nie trzeba.... whee * całuje czułko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:46 am
jeszcze mi sie gaia wiesza, o bejbe X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:46 am
Christoff_Gangrell Baliaur Vykk NARKA KUKUS...KURDE CHYBA MAM MALE WIELKIE LAGI xp heh to jak z tymi bombami?? zara je wysadze... *wyjmuje jej zapalnik z łapci chowa do kieszeni*Nie trzeba.... whee * całuje czułko* nawet sie poboawic nie dadza crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:52 am
@Baliaur: znowu ktos ci narozrabial w spisie ludnosci xd xd xd xd a mowilem ze malo wyzwisk i grozb napisalas w pierwszym poscie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:52 am
Ania881 Jeszcze jestes chory na ta swinke?? Boshe ile mozna?? szkoda takie fajne zaspy crying nie juz po swince ale nei moge sie teraz przeziebic zeby nie miec jakichs problemow znowu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:54 am
ej, nie wiedzialam, ze mozna kupic kij bejsbolowy na Gai oO'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:55 am
te-e-e-n chol....cholerny snieg...... stressed brrrrr...... czeee...czesc wamm,....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|