|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:25 am
Hej wszystkim. Dawno mnie nie bylo. Co slychac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:26 am
Christoff_Gangrell Baliaur *ziew* eee tam gadanie o woju nudne to to.... moze by tak cos rozwalic?? nie nie kce mi sie sweatdrop heh ide do pokoiku *wchodzi doń zatrzaskujac za soba drzwi* heyka Aniu whee *tajniacki przytulas z zaskoczenia whee buzi w czułko* cześć skarbie... sweatdrop ale ty mash lagi jak TPSA na dial-upie xp xd :BIG:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:26 am
Christoff_Gangrell Baliaur *ziew* eee tam gadanie o woju nudne to to.... moze by tak cos rozwalic?? nie nie kce mi sie sweatdrop heh ide do pokoiku *wchodzi doń zatrzaskujac za soba drzwi* heyka Aniu whee *tajniacki przytulas z zaskoczenia whee buzi w czułko* cześć skarbie... siemanko Krzysiu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:27 am
sea-coast Christoff_Gangrell Baliaur *ziew* eee tam gadanie o woju nudne to to.... moze by tak cos rozwalic?? nie nie kce mi sie sweatdrop heh ide do pokoiku *wchodzi doń zatrzaskujac za soba drzwi* heyka Aniu whee *tajniacki przytulas z zaskoczenia whee buzi w czułko* cześć skarbie... siemanko Krzysiu heart Heyeczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:27 am
*zmęczona i padnięta włazi i rozgląda się szukając znajomych twarzy .. *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:28 am
sea-coast Christoff_Gangrell Baliaur *ziew* eee tam gadanie o woju nudne to to.... moze by tak cos rozwalic?? nie nie kce mi sie sweatdrop heh ide do pokoiku *wchodzi doń zatrzaskujac za soba drzwi* heyka Aniu whee *tajniacki przytulas z zaskoczenia whee buzi w czułko* cześć skarbie... siemanko Krzysiu heart stare heyka Fifi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorka miał być inny tekst. oto on: Vykk co tam z nasza bitwa na sniezki?? widzisz ze sniegu mam ze hoho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:29 am
hey, gdzie mozna sie starac o prace ilustratora ksiazek dla dzieci? ^^' wydawnictwo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:30 am
Ibris hey, gdzie mozna sie starac o prace ilustratora ksiazek dla dzieci? ^^' wydawnictwo? heyka..ee nie mam zielonego pojecia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:33 am
hey Fif, hey Bal ^^
chodzilo mi w ogole w jakiej instytucji. Myslicie, ze moze mi sie udac gdzies zalapac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:34 am
Ibris hey Fif, hey Bal ^^ chodzilo mi w ogole w jakiej instytucji. Myslicie, ze moze mi sie udac gdzies zalapac? szczerze mowiac mysle ze bedzie ciezko... ale dla chcacego nic trudnego Papathus Fifi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|