|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:05 am
opcy taaa..... akcja "Patrz dziecku prosto w oczy" xd żeby być dokładnym przez 12 godzin czułem się prawdziwym EUROpejczykiem, choć wydawało mi się, że świat jest poROMBany, ale gdy zobaczyłem MOTYLKA, poczułem że otaczają mnie WIATRAKI... a potem to była już tylko pustka i agresor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:07 am
Kukus opcy taaa..... akcja "Patrz dziecku prosto w oczy" xd żeby być dokładnym przez 12 godzin czułem się prawdziwym EUROpejczykiem, choć wydawało mi się, że świat jest poROMBany, ale gdy zobaczyłem MOTYLKA, poczułem że otaczają mnie WIATRAKI... a potem to była już tylko pustka i agresor czyli norma......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:07 am
Vykk Kukus za pierwszym razem A. ... to jest opis komisji po złożeniu przeze mnie odwołania... na niej dostałem B12 [czyli za rok będa mnie badać ponownie... a wtedy to już będę miał pewien tatuaż, który może dać psychiatrze do myślenia] blaugh no coz kazdy ma swoj sosob na wojo... u mnie to nie tyle sposób na wojsko co uwielbienia dla piękna ludzkiego ciała i możliwości jego zdobienia... uwielbiam kolczyki, tatuaże... ogólnie dla mnie ciało człowieka jest jak płotno dla malarza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:10 am
Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Elo wpadłem na momencik zobaczyć co słychac... Hej Chris!!!....moze sam sie wypowiesz na aktualny temacik :XP: Komisja wojskowa??? Ja nie mam josh z tym kłpotu... mam nieco kr�tszą lewą noge (heh wkoncu to powidziałałem do tej pory sie z tym jakoś tak kryłem bo wiecie bachory na podwyrku wi wszkole potrafią być wredne)ale pod wpływem pewnoej os�bki postanowiłem że to zlewam) No i samo to predestynowało mnie do niskiej kategorii chceli mi dac bodaj D czyli kopanie okop�w moszenie trupo�w czy obieranie pyr�w w czsie wojny ale bodziekowałem i mam E.... ja mam A z trzema paragrafami.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:14 am
Vykk Kukus powinienes pobic rekord guinessa wtedy na pewno cie nie wezma xd nie mam w planach... sexualny jest tylko dla kobiet... a jedyny jaki bym mógł bić to tatuaże i piercing, ja lubię wyglądać "inaczej" ale nie odpychająco... niech Prince Albert swoje miano zachowa, ja z nim nie będę konkurować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:16 am
Vykk Kukus a ja chce D... bo E kojarzy mi się z textem "ewakuować z kobietami i dziećmi" blaugh bo to tak jest xp stare fech... ale dobzie ze tu rownouprawnienia ni ma... ja nie kcialabym isc do woja.... ale moj stary mnie nie kce nawet na Judo ani Aikido ani na zadne sztuki walki puscic crying zdzierstwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:19 am
Hej wszystkim. Dawno mnie nie bylo. Co slychac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:22 am
*ziew* eee tam gadanie o woju nudne to to.... moze by tak cos rozwalic?? nie nie kce mi sie sweatdrop heh ide do pokoiku *wchodzi doń zatrzaskujac za soba drzwi*
heyka Aniu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:23 am
Ania881 Hej wszystkim. Dawno mnie nie bylo. Co slychac?? hejka...ano troszke czasu minelo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:24 am
Baliaur *ziew* eee tam gadanie o woju nudne to to.... moze by tak cos rozwalic?? nie nie kce mi sie sweatdrop heh ide do pokoiku *wchodzi doń zatrzaskujac za soba drzwi* heyka Aniu whee *tajniacki przytulas z zaskoczenia whee buzi w czułko* cześć skarbie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|