|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:01 am
Baliaur mandrake linux taki skrot whee a wiesniaro tak sobie...bo sie bahdzo lubimy XD no a o czym zazwyczaj mysla faceci?? sweatdrop mandrake - hmmm ja tam uzywam gentoo a faceci mysla o "troche o wisle troche o przemysle" - laskowik "polityka, gospodarka, filozofia, sport, gorzala, samochody i innych" - ktos inny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:11 am
Hadogenes Baliaur mandrake linux taki skrot whee a wiesniaro tak sobie...bo sie bahdzo lubimy XD no a o czym zazwyczaj mysla faceci?? sweatdrop mandrake - hmmm ja tam uzywam gentoo a faceci mysla o "troche o wisle troche o przemysle" - laskowik "polityka, gospodarka, filozofia, sport, gorzala, samochody i innych" - ktos inny ehem mi takich kitow nie wcisniesh 3nodding qrde kto ta zime batem pogoni bo ona mi sie josh znudzila..arghh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:12 am
paps... Tośmy se pogadali... - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:16 am
~~lena-undesaid~~ paps... Tośmy se pogadali... - -' po byku..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:21 am
hey witam,
dzisiaj srednio wyspecjalizowane grono lekarzy stwierdzilo, ze jestem godny sluzby w szeregach RP3Army, przyznajac mi kategorie A.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:22 am
Vykk Baliaur Vykk Baliaur *$(@&% marketplace... qrde nie moge sealed envelop'a kupic crying kto mi sprzeda za 4300g?? pls help... ja w ogole nie mam listu a market coraz czesciej nawala...a tak w ogole to hej blaugh no bo qrde...uzbieralam na pocz miesiaca na list (switeto lasu) a tu %^$^$##$&^#$@$!@#$ marketplace mi nawala..jeszcze bramka sms moja nie chodzi...arghhh kto mi sprzeda sealed envelope????biedactwo...no coz ja mykam na obiad niedlugo wroce... moge ci sprzedac sealed envelope za 4,5k, reflektujesz? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:24 am
no wlasnie... sweatdrop nie wiem co ty tu w ogole robiles xp wracaj do wyra i sie kuruj bo w niedziele masz tu byc exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:26 am
[ Kaku ] hey witam, dzisiaj srednio wyspecjalizowane grono lekarzy stwierdzilo, ze jestem godny sluzby w szeregach RP3Army, przyznajac mi kategorie A. ku chwale ojczyzny!!!!! xd dobra ide na obiad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:30 am
paps... Tośmy se pogadali... - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:31 am
a tak poza tym to witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:32 am
[ Kaku ] hey witam, dzisiaj srednio wyspecjalizowane grono lekarzy stwierdzilo, ze jestem godny sluzby w szeregach RP3Army, przyznajac mi kategorie A. hey w czym??? jak bedziesh kcial sprzedac winged anklets po hiperantrakcyjnej cenia to ja jestem chetna xd u was tyz snieg pada?? edit: Kaku maybe w przyszlym tyg kupie za 4800 moze byc??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:35 am
namalowac komus avatarka / ? bo zbieram na lutowy liścik , please , a takwogle to cze w szyystkim 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:37 am
[ Kaku ] hey witam, dzisiaj srednio wyspecjalizowane grono lekarzy stwierdzilo, ze jestem godny sluzby w szeregach RP3Army, przyznajac mi kategorie A. to nic nie znaczy... ja też mam A [znaczy teraz B12, bo się, kurwa, nie dam zwerbować i się odwołuję] oni dają A każdemu, bo mają tylko tę pieczątkę, gdyż ktoś im zakosił "D" a jest jedna na całe województwo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:38 am
Ita Lockheart namalowac komus avatarka / ? bo zbieram na lutowy liścik , please , a takwogle to cze w szyystkim 3nodding xd jak dostane obrazka, co Ci dorzuce cos razz hey wszystkim ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|