|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:41 am
Kopciuszek czy tylko ja jak wchodze na domek to mi wyskakuje czerwony krzyżyk czy wam też?? pierwsze pytanie mas nowego shockwave playera? jak nie to jest tu: www.macromedia.com/shockwave/download/alternates/ !!!koniecznie wersja FULL!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:42 am
Baliaur *$(@&% marketplace... qrde nie moge sealed envelop'a kupic crying kto mi sprzeda za 4300g?? pls help... ja w ogole nie mam listu a market coraz czesciej nawala...a tak w ogole to hej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:42 am
Vykk Kopciuszek czy tylko ja jak wchodze na domek to mi wyskakuje czerwony krzyżyk czy wam też?? u mnie wszystko dobrze to ząś mi komp nawala musze iść do kuzynki (chosiaż jej też ostatnio nawala sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:44 am
Baliaur *$(@&% marketplace... qrde nie moge sealed envelop'a kupic crying kto mi sprzeda za 4300g?? pls help... cholerka sam zbieram na envelopke... (ponownie bo mialem juz kase ale wydalem na ten durny domek) na razie mam 1.2 k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Baliaur *$(@&% marketplace... qrde nie moge sealed envelop'a kupic crying kto mi sprzeda za 4300g?? pls help... ja w ogole nie mam listu a market coraz czesciej nawala...a tak w ogole to hej blaugh no bo qrde...uzbieralam na pocz miesiaca na list (switeto lasu) a tu %^$^$##$&^#$@$!@#$ marketplace mi nawala..jeszcze bramka sms moja nie chodzi...arghhh kto mi sprzeda sealed envelope????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek witaj opcy jeszcze raz dzienkuje za pomoc heart nie ma za co....... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:46 am
Baliaur Vykk Baliaur *$(@&% marketplace... qrde nie moge sealed envelop'a kupic crying kto mi sprzeda za 4300g?? pls help... ja w ogole nie mam listu a market coraz czesciej nawala...a tak w ogole to hej blaugh no bo qrde...uzbieralam na pocz miesiaca na list (switeto lasu) a tu %^$^$##$&^#$@$!@#$ marketplace mi nawala..jeszcze bramka sms moja nie chodzi...arghhh kto mi sprzeda sealed envelope????biedactwo...no coz ja mykam na obiad niedlugo wroce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:47 am
Vykk ... no coz ja mykam na obiad niedlugo wroce... obiad ?? ja dopiero mysle o 2 sniadaniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:48 am
opcy Kopciuszek witaj opcy jeszcze raz dzienkuje za pomoc heart nie ma za co....... 3nodding xd *buuzzii...*dzienkuje za kolejną pomoc heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:49 am
Hadogenes Vykk ... no coz ja mykam na obiad niedlugo wroce... obiad ?? ja dopiero mysle o 2 sniadaniu ja mysle oo eee??? ja mysle o tym kiedy moj brat znajdzie plyty z instalka mandaki sweatdrop Hado mash pozdro od wiesniary tzn. Juliangel 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:49 am
musze lecieć piec pizze na obiad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:54 am
Baliaur ja mysle oo eee??? ja mysle o tym kiedy moj brat znajdzie plyty z instalka mandaki sweatdrop Hado mash pozdro od wiesniary tzn. Juliangel 3nodding wiesniary - czemu ?? dziekowka za pozdr. mandaki - co to?? no ja jeszcze mysle o ... (nie wypada) narka kopciciuszek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:57 am
Kopciuszek musze lecieć piec pizze na obiad papatki narka! Hej Lena!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:57 am
Hadogenes Baliaur ja mysle oo eee??? ja mysle o tym kiedy moj brat znajdzie plyty z instalka mandaki sweatdrop Hado mash pozdro od wiesniary tzn. Juliangel 3nodding wiesniary - czemu ?? dziekowka za pozdr. mandaki - co to?? no ja jeszcze mysle o ... (nie wypada) narka kopciciuszek mandrake linux taki skrot whee a wiesniaro tak sobie...bo sie bahdzo lubimy XD no a o czym zazwyczaj mysla faceci?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|