|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:50 am
hejka juz myslalem ze bede przez caly dzien sam siedzial xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:51 am
*jest* hejak! jakby co to ja ide troche polurkowac..... jakby co to mnie wzywac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:55 am
Vykk ... juz myslalem ze bede przez caly dzien sam siedzial xp chyba nie ja tam co jakis czas tu zagladam i jak widze osoby typu ... ninja to odchodze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:55 am
Witajcie ....
wink
:Eh... sniegu po uda ... xd ...ale fajnie blaugh ...^^:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:58 am
Kiart Witajcie .... wink :Eh... sniegu po uda ... xd ...ale fajnie blaugh ...^^: witaj to fajnie tylko ze ja kibluje w chacie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:15 am
dobra kto tu gral w gre pt tenchu ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:19 am
Hadogenes dobra kto tu gral w gre pt tenchu ?? ...:musialem do sklepu skoczyc i juz wrocilem ..^^:... Mhmmm...?? nie znam takiej gry .. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:19 am
Hadogenes dobra kto tu gral w gre pt tenchu ?? ja dawwno dawno temu przez moze pol godzinki ale ogoleni gierka fajna ale niestety nie mam do niej dostepu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:24 am
Vykk ja dawwno dawno temu przez moze pol godzinki ale ogoleni gierka fajna ale niestety nie mam do niej dostepu crying bo mi ogolnie chodzi o to ze glowna postac (rikimaru) jest ludzaco podobna do kakashiego (z naruto)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:25 am
no to dobra to kto moze zna jakas fajna mange (lub/i anime) o ninja prucz naruto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 5:25 am
Hadogenes Vykk ja dawwno dawno temu przez moze pol godzinki ale ogoleni gierka fajna ale niestety nie mam do niej dostepu crying bo mi ogolnie chodzi o to ze glowna postac (rikimaru) jest ludzaco podobna do kakashiego (z naruto) no fajkt tylko nie ma opaski i sharnigana xp ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|