|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:19 am
Ozzwald a jednak sobie nie po pisze.. odechcialo mi sie siedziec... narazie... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:22 am
uu Racquel nie zazdroszcze ci...cosik ciezko bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:30 am
Vykk ach te chistorie lekarskie, mozna to ciagnac godzinami. /editmozna ale czy trzeba??no wlasnie, co tam u was? Omedze zasupalo szkole, to wiem, a ty Vykk, co porabiasz ostatnio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:31 am
racqel och geeeez! bez znieczulenia! masochistko!!! mi musiala dzisiaj jeszcze poprawiac, a chciala mi dac jeszcze trzeci raz igle w dziaslo, ale mam taka smieszna reakcje na te anestetyki co ich tu uzywaja, ze mama dreszcze i juz po tych dwoch troche zaczelo mna rzucac a ona mi jeszzce trzeci raz chciala... nic to, i tak polowy twarzy nie czuje, i musze co chwile sprawdzac czy sie nie slinie, bo jak chcialem przelknac sline, to sobie jezyk przygryzlem, ale i tak nic nie czuje. A tak na odchodnym powiedziala mi, ze powinienem teraz przez co najmniej tydzien brac painkillery, bo czesc nerwa zostawila w srodku i to moze troche bolec jak juz bede cos czul. ach te chistorie lekarskie, mozna to ciagnac godzinami. /edittez tak mam. Cos mi tlumaczyli o truciu nerwu czy cos w tym stylu. Boli przez pierwsze dni bardzo baaaardzo gonk Kup sobie mocne srodki przeciwbolowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:32 am
racqel Vykk ach te chistorie lekarskie, mozna to ciagnac godzinami. /editmozna ale czy trzeba?? no wlasnie, co tam u was? Omedze zasupalo szkole, to wiem, a ty Vykk, co porabiasz ostatnio?jestem po swince i mimo ze mam teraz rekolekcje to jednak musze siedziec w domu...wiec najlepsze zajecie to gaia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:34 am
Omega Sun racqel och geeeez! bez znieczulenia! masochistko!!! mi musiala dzisiaj jeszcze poprawiac, a chciala mi dac jeszcze trzeci raz igle w dziaslo, ale mam taka smieszna reakcje na te anestetyki co ich tu uzywaja, ze mama dreszcze i juz po tych dwoch troche zaczelo mna rzucac a ona mi jeszzce trzeci raz chciala... nic to, i tak polowy twarzy nie czuje, i musze co chwile sprawdzac czy sie nie slinie, bo jak chcialem przelknac sline, to sobie jezyk przygryzlem, ale i tak nic nie czuje. A tak na odchodnym powiedziala mi, ze powinienem teraz przez co najmniej tydzien brac painkillery, bo czesc nerwa zostawila w srodku i to moze troche bolec jak juz bede cos czul. ach te chistorie lekarskie, mozna to ciagnac godzinami. /edittez tak mam. Cos mi tlumaczyli o truciu nerwu czy cos w tym stylu. Boli przez pierwsze dni bardzo baaaardzo gonk Kup sobie mocne srodki przeciwbolowe. juz mam, tylko musze leciec po nie do domu, a najgorsze to to, ze musze byc codziennie w pracy a na tym "Ibuprofenie" to bede chyba troche przymulony i senny. niewazne, czego sie nie robi dla zebow! wink (hmmm... powinien byc jakis emotikon z polowa twarzy znieczulona...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:35 am
racqel juz mam, tylko musze leciec po nie do domu, a najgorsze to to, ze musze byc codziennie w pracy a na tym "Ibuprofenie" to bede chyba troche przymulony i senny. niewazne, czego sie nie robi dla zebow! wink (hmmm... powinien byc jakis emotikon z polowa twarzy znieczulona...) ale te przeciwbolowe srodki maja chyba wlasnie odwrotne dzialanie, bo po nich sie nie da zasnac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:37 am
Omega Sun racqel juz mam, tylko musze leciec po nie do domu, a najgorsze to to, ze musze byc codziennie w pracy a na tym "Ibuprofenie" to bede chyba troche przymulony i senny. niewazne, czego sie nie robi dla zebow! wink (hmmm... powinien byc jakis emotikon z polowa twarzy znieczulona...) ale te przeciwbolowe srodki maja chyba wlasnie odwrotne dzialanie, bo po nich sie nie da zasnac wink zalezy ktore. Ten chyba nie jest taki zly.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:50 am