Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8464 8465 8466 8467 8468 8469 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:19 am

Ozzwald
a jednak sobie nie po pisze.. odechcialo mi sie siedziec... narazie...

papa
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:22 am

uu Racquel nie zazdroszcze ci...cosik ciezko bedzie

Vykk

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:22 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:26 am

racqel

Vykk

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:28 am

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:30 am

Vykk

ach te chistorie lekarskie, mozna to ciagnac godzinami.

/edit
mozna ale czy trzeba??no wlasnie, co tam u was?

Omedze zasupalo szkole, to wiem, a ty Vykk, co porabiasz ostatnio?

racqel

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:31 am

racqel

och geeeez!
bez znieczulenia!
masochistko!!!

mi musiala dzisiaj jeszcze poprawiac, a chciala mi dac jeszcze trzeci raz igle w dziaslo, ale mam taka smieszna reakcje na te anestetyki co ich tu uzywaja, ze mama dreszcze i juz po tych dwoch troche zaczelo mna rzucac a ona mi jeszzce trzeci raz chciala...

nic to, i tak polowy twarzy nie czuje, i musze co chwile sprawdzac czy sie nie slinie, bo jak chcialem przelknac sline, to sobie jezyk przygryzlem, ale i tak nic nie czuje.

A tak na odchodnym powiedziala mi, ze powinienem teraz przez co najmniej tydzien brac painkillery, bo czesc nerwa zostawila w srodku i to moze troche bolec jak juz bede cos czul.

/edit

tez tak mam. Cos mi tlumaczyli o truciu nerwu czy cos w tym stylu. Boli przez pierwsze dni bardzo baaaardzo gonk Kup sobie mocne srodki przeciwbolowe.
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:32 am

racqel
Vykk

/edit
mozna ale czy trzeba??
no wlasnie, co tam u was?

Omedze zasupalo szkole, to wiem, a ty Vykk, co porabiasz ostatnio?jestem po swince i mimo ze mam teraz rekolekcje to jednak musze siedziec w domu...wiec najlepsze zajecie to gaia blaugh

Vykk

racqel

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:34 am

Omega Sun
racqel

och geeeez!
bez znieczulenia!
masochistko!!!

mi musiala dzisiaj jeszcze poprawiac, a chciala mi dac jeszcze trzeci raz igle w dziaslo, ale mam taka smieszna reakcje na te anestetyki co ich tu uzywaja, ze mama dreszcze i juz po tych dwoch troche zaczelo mna rzucac a ona mi jeszzce trzeci raz chciala...

nic to, i tak polowy twarzy nie czuje, i musze co chwile sprawdzac czy sie nie slinie, bo jak chcialem przelknac sline, to sobie jezyk przygryzlem, ale i tak nic nie czuje.

A tak na odchodnym powiedziala mi, ze powinienem teraz przez co najmniej tydzien brac painkillery, bo czesc nerwa zostawila w srodku i to moze troche bolec jak juz bede cos czul.

/edit

tez tak mam. Cos mi tlumaczyli o truciu nerwu czy cos w tym stylu. Boli przez pierwsze dni bardzo baaaardzo gonk Kup sobie mocne srodki przeciwbolowe.
juz mam, tylko musze leciec po nie do domu, a najgorsze to to, ze musze byc codziennie w pracy a na tym "Ibuprofenie" to bede chyba troche przymulony i senny. niewazne, czego sie nie robi dla zebow!
wink
(hmmm... powinien byc jakis emotikon z polowa twarzy znieczulona...)
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:35 am

racqel
juz mam, tylko musze leciec po nie do domu, a najgorsze to to, ze musze byc codziennie w pracy a na tym "Ibuprofenie" to bede chyba troche przymulony i senny. niewazne, czego sie nie robi dla zebow!
wink

ale te przeciwbolowe srodki maja chyba wlasnie odwrotne dzialanie, bo po nich sie nie da zasnac wink

Omega Sun
Captain

racqel

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:37 am

Omega Sun
racqel
wink

ale te przeciwbolowe srodki maja chyba wlasnie odwrotne dzialanie, bo po nich sie nie da zasnac wink
zalezy ktore. Ten chyba nie jest taki zly.
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:50 am

ale cisza... sweatdrop

Vykk

racqel

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 4:08 am

musze leciec!

pap!
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 4:23 am

racqel
musze leciec!

pap!
narka

Vykk

Vykk

PostPosted: Mon Mar 07, 2005 4:33 am

Vykk
ale cisza... sweatdrop
i znowu cisza... stare
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8464 8465 8466 8467 8468 8469 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games