|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 2:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:03 am
crying ja chce kobiety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:04 am
Ozzwald crying ja chce kobiety... to sobie zrob jakas blaugh xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:04 am
Vykk Ozzwald crying ja chce kobiety... to sobie zrob jakas blaugh xd xp z toba nie zrobie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:05 am
Ozzwald z toba nie zrobie... wink przez internet z plcia przeciwna tez nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:06 am
ale przynajmniej moglbym poflirtowac...
[Kukus: krewniak, zaczynasz być wkurw...denerwujacy]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:09 am
wrrr... takie zaspy i jechalam ponad godzine do szkoly tylko po to by sie dowiedziec ze nie ma wykladow scream Po co nam wirtualna uczelnia skoro wszystko jest tam nieaktualne stressed Oni chyba mysla, ze my nie mamy co robic tylko jezdzic w weekend do szkoly i czytac ogloszenia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:10 am
Omega Sun wrrr... takie zaspy i jechalam ponad godzine do szkoly tylko po to by sie dowiedziec ze nie ma wykladow scream Po co nam wirtualna uczelnia skoro wszystko jest tam nieaktualne stressed Oni chyba mysla, ze my nie mamy co robic tylko jezdzic w weekend do szkoly i czytac ogloszenia xp droga do wiedzy jest stroma i kreta, nie moze byc zbyt latwo... przetrzymaja tylko najlepsi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:10 am
Omega Sun wrrr... takie zaspy i jechalam ponad godzine do szkoly tylko po to by sie dowiedziec ze nie ma wykladow scream Po co nam wirtualna uczelnia skoro wszystko jest tam nieaktualne stressed Oni chyba mysla, ze my nie mamy co robic tylko jezdzic w weekend do szkoly i czytac ogloszenia xp biedna jestes...fakt faktem ... zaspy wszystko zaslaniaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:11 am
Ozz...chyba juz masz to czego szukales xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:13 am
a jednak sobie nie po pisze.. odechcialo mi sie siedziec... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:13 am
Ozzwald Omega Sun wrrr... takie zaspy i jechalam ponad godzine do szkoly tylko po to by sie dowiedziec ze nie ma wykladow scream Po co nam wirtualna uczelnia skoro wszystko jest tam nieaktualne stressed Oni chyba mysla, ze my nie mamy co robic tylko jezdzic w weekend do szkoly i czytac ogloszenia xp droga do wiedzy jest stroma i kreta, nie moze byc zbyt latwo... przetrzymaja tylko najlepsi... Ale szkola administracji, moglaby dawac dobry przyklad i byc mniej biurokratyczna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:16 am
Ozzwald a jednak sobie nie po pisze.. odechcialo mi sie siedziec... narazie... narka Ozz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|