|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:46 pm
Miss_Karina oka znikam xd do zobaczonka!!! *wraca myslami z galerii ..przebudza sie * paaaaaa Karinaaa :* ...*kładzie głowe na ziemi i zasypia...*a ślinka kapie kap kap kap xd **
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:17 pm
pragnę oświadczyć iż przed chwila miałem coś czego nie nazwę honorem zdecydowanie... zbanować Prinee za dzisiejszy występ... chcę również ostrzec, że takie numery będą karane z całą surowością... nie ma litości dla prostactwa i braku zahamowań
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:19 pm
Kukus pragnę oświadczyć iż przed chwila miałem coś czego nie nazwę honorem zdecydowanie... zbanować Prinee za dzisiejszy występ... chcę również ostrzec, że takie numery będą karane z całą surowością... nie ma litości dla prostactwa i braku zahamowań jakie numery...a co ona przeskrobala??...nie zbyt czesto dajesz te bany xp ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:22 pm
Vykk Kukus pragnę oświadczyć iż przed chwila miałem coś czego nie nazwę honorem zdecydowanie... zbanować Prinee za dzisiejszy występ... chcę również ostrzec, że takie numery będą karane z całą surowością... nie ma litości dla prostactwa i braku zahamowań jakie numery...a co ona przeskrobala??...nie zbyt czesto dajesz te bany xp ?? Vykk, proponuję byś zapoznał sie z sytuacją w topicu Czarna Lista... po to jest byście mieli wgląd w nasze działania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:22 pm
Vykk Kukus pragnę oświadczyć iż przed chwila miałem coś czego nie nazwę honorem zdecydowanie... zbanować Prinee za dzisiejszy występ... chcę również ostrzec, że takie numery będą karane z całą surowością... nie ma litości dla prostactwa i braku zahamowań jakie numery...a co ona przeskrobala??...nie zbyt czesto dajesz te bany xp ?? ja ci od razu powim że nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:24 pm
Kitty-ShadowCat Vykk Kukus pragnę oświadczyć iż przed chwila miałem coś czego nie nazwę honorem zdecydowanie... zbanować Prinee za dzisiejszy występ... chcę również ostrzec, że takie numery będą karane z całą surowością... nie ma litości dla prostactwa i braku zahamowań jakie numery...a co ona przeskrobala??...nie zbyt czesto dajesz te bany xp ?? ja ci od razu powim że nie Vykkuś- na czarnej liście wszystko jest napisane whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:27 pm
Vykk Kukus pragnę oświadczyć iż przed chwila miałem coś czego nie nazwę honorem zdecydowanie... zbanować Prinee za dzisiejszy występ... chcę również ostrzec, że takie numery będą karane z całą surowością... nie ma litości dla prostactwa i braku zahamowań jakie numery...a co ona przeskrobala??...nie zbyt czesto dajesz te bany xp ?? no fakt... troche ostatnio przeginala.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:28 pm
Kukus Vykk Kukus pragnę oświadczyć iż przed chwila miałem coś czego nie nazwę honorem zdecydowanie... zbanować Prinee za dzisiejszy występ... chcę również ostrzec, że takie numery będą karane z całą surowością... nie ma litości dla prostactwa i braku zahamowań jakie numery...a co ona przeskrobala??...nie zbyt czesto dajesz te bany xp ?? Vykk, proponuję byś zapoznał sie z sytuacją w topicu Czarna Lista... po to jest byście mieli wgląd w nasze działania zapoznany...zdziwiony...dotarlo do waidomosci...dzieki za info... chyba rzeczywsicie przesadzila...punkt dla ciebei za poprawne wykonywanie swoich obowiazkow... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:33 pm
Vykk Kukus Vykk Kukus pragnę oświadczyć iż przed chwila miałem coś czego nie nazwę honorem zdecydowanie... zbanować Prinee za dzisiejszy występ... chcę również ostrzec, że takie numery będą karane z całą surowością... nie ma litości dla prostactwa i braku zahamowań jakie numery...a co ona przeskrobala??...nie zbyt czesto dajesz te bany xp ?? Vykk, proponuję byś zapoznał sie z sytuacją w topicu Czarna Lista... po to jest byście mieli wgląd w nasze działania zapoznany...zdziwiony...dotarlo do waidomosci...dzieki za info... chyba rzeczywsicie przesadzila...punkt dla ciebei za poprawne wykonywanie swoich obowiazkow... xp jak na mój gust Kukus powinien dostać więcej niż 1 punkt za poprawne wykonywanie swoich obowiązków biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:34 pm
Kitty-ShadowCat jak na mój gust Kukus powinien dostać więcej niż 1 punkt za poprawne wykonywanie swoich obowiązków biggrin to byl przyslowiowy 1 punkt...zeby nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:37 pm
ogolnie to mam nadzieje ze bedzie spokojniej....... bo te klotnie na nerwa mi wjezdzaja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:39 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:40 pm
opcy ogolnie to mam nadzieje ze bedzie spokojniej....... bo te klotnie na nerwa mi wjezdzaja... tia chyba nie tylko ciebie...no to najlepiej zyc w symbiozie... Kitty a kto sie czepia...*rzuca poducha w kitty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|