|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:32 pm
czesc! czemu " sweatdrop " ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:34 pm
opcy czesc! czemu " sweatdrop " ??? Własnie czemu " sweatdrop "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:35 pm
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii a ja dzisiaj bylam na natolinie whee ja tez... ale dopiero od godz 13... bo nie moglem sie zabrac do domu moj stan byl krytyczny i musialem zadzwonic po siostre zeby mnie przywiazla samochodem.. ale zanim ona sie zebrala to troche czasu minelo... dobrze, ze nie zgodzilam sie tam z toba wczoraj pojechac eek ja bylam gdzies od 15.30 do 19.30 i lazilam w te i spowrotem od galerii do babci przez qmpele... jak bys byla to bym mniej voodki wypil... i nie bylo by tak zle ze mna... widzisz to wszystko twoja wina... wink ehe.... jak mnie zapraszasz to nie na impreze pitna, proszem.. i nic nie moja wina.. ty tu nie chrzan xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:35 pm
Witam wszystkich ...^^
wink
::I znowu bialo, bo sniegu duzo dzis napadalo [i nadal pada... xd ]...^^::
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:37 pm
sweet_chii ehe.... jak mnie zapraszasz to nie na impreze pitna, proszem.. i nic nie moja wina.. ty tu nie chrzan xd a moze byc impreza pitna jak ja nie bede pic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:39 pm
Kiart Witam wszystkich ...^^ wink ::I znowu bialo, bo sniegu duzo dzis napadalo [i nadal pada... xd ]...^^:: blaugh Hey whee U mnie przestało padac xp naszczęcie :/ Podobno w kwietniu ma być około 30 stopni (coś mi sie nie chce w to wierzyc :/ to tak jak bysmy wierzytli w garbate aniołki stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:40 pm
Ozzwald sweet_chii ehe.... jak mnie zapraszasz to nie na impreze pitna, proszem.. i nic nie moja wina.. ty tu nie chrzan xd a moze byc impreza pitna jak ja nie bede pic? eee... no ewentualnie jesli mi dasz gwarancje, ze nic dam sie zlego nie bedzie dziac... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:41 pm
dobra to ja spadam, powtórzyc ta #$%# fize i poczytac wos na dobranoc >.< V.v yyygh
dozobaczenia w next weekendzik 4laugh ciao bejbs wy moje wink
*znika w kłebach dymu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:42 pm
@YumiTao: wujek dobra rada radzi: wlacz sobie PM'y nie wiadomo kiedy sie moga przydac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ozzwald sweet_chii ehe.... jak mnie zapraszasz to nie na impreze pitna, proszem.. i nic nie moja wina.. ty tu nie chrzan xd a moze byc impreza pitna jak ja nie bede pic? eee... no ewentualnie jesli mi dasz gwarancje, ze nic dam sie zlego nie bedzie dziac... xd za moich ludzi moge dac glowe... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Podobno w kwietniu ma być około 30 stopni (coś mi sie nie chce w to wierzyc :/ to tak jak bysmy wierzytli w garbate aniołki stare ) jesli bedzie tyle stopni to nawet lepiej dla mnie xd wtedy mam urodzinki i jeszcze chodze na zajecia sportowe (tak ogolnie mowiac, nie chce wystraszyc meskiej czesci xd ) a potem na minirejs sie wybieram xd whee juz chce miec wiosne whee tylko bez blota wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:43 pm
M-Teen dobra to ja spadam, powtórzyc ta #$%# fize i poczytac wos na dobranoc >.< V.v yyygh dozobaczenia w next weekendzik 4laugh ciao bejbs wy moje wink *znika w kłebach dymu* Pa ja chyba to samo zrobie biggrin ide troche pokuć fize i wosa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|