|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:34 am
M-Teen Ozzwald Prinee M-Teen *ociera ręką usta* mmmm *klepie sie po brzuchu* dobre było ^^' kurde wos na mnie czeka _ _" i fizyka z maszynami prostymi gonk hmmm pół godziny i do was ide *krzyczy* biggrin biggrin biggrin heheheh Musiałaś mi o tym wspominać? Doszłam do tego tematu i się poddałam ^^ NIENAWIDZE FIZYKI a ja sie juz nie musze fizy uczyć... tak samo jak chemii, biologii, geagrafii jaki profil licka czy czegoś tam? Zarzadzanie Informacja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:36 am
Gosiak pozatym co z tego ze sobie uzbieram to co zaplanuje biggrin jak znow porozdaje ludziom biggrin to jest jakies zbocznie biggrin zacvzynam sie uzalezniac biggrin ciesz sie na cokolwiek uzbieralas sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:37 am
Ozzwald Prinee M-Teen *ociera ręką usta* mmmm *klepie sie po brzuchu* dobre było ^^' kurde wos na mnie czeka _ _" i fizyka z maszynami prostymi gonk hmmm pół godziny i do was ide *krzyczy* biggrin biggrin biggrin heheheh Musiałaś mi o tym wspominać? Doszłam do tego tematu i się poddałam ^^ NIENAWIDZE FIZYKI a ja sie juz nie musze fizy uczyć... tak samo jak chemii, biologii, geagrafii biologie zniose, a geografie bardzo lubie ;] Z chemii byłam zagrożona więc za nia tez nie przepadam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:39 am
Aidanna Gosiak pozatym co z tego ze sobie uzbieram to co zaplanuje biggrin jak znow porozdaje ludziom biggrin to jest jakies zbocznie biggrin zacvzynam sie uzalezniac biggrin ciesz sie na cokolwiek uzbieralas sweatdrop nu nie bardzo bo nawet jak kce na cos uzbierac mam kwote tylko isc kupic i luz biggrin spelniona to tu komus cos dam tam dam... i jak juz tak sie wciagne i zapomne ze na cos zbieralam zaczynam od poczatku biggrin system zamkniety nczym krwioobieg czlwoieka o ktorym powinnam sie teraz uczyc :] by poprawic pałeczke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:39 am
Prinee Ozzwald Prinee M-Teen *ociera ręką usta* mmmm *klepie sie po brzuchu* dobre było ^^' kurde wos na mnie czeka _ _" i fizyka z maszynami prostymi gonk hmmm pół godziny i do was ide *krzyczy* biggrin biggrin biggrin heheheh Musiałaś mi o tym wspominać? Doszłam do tego tematu i się poddałam ^^ NIENAWIDZE FIZYKI a ja sie juz nie musze fizy uczyć... tak samo jak chemii, biologii, geagrafii biologie zniose, a geografie bardzo lubie ;] Z chemii byłam zagrożona więc za nia tez nie przepadam biggrin ja nie przepadam za zadnym z tych przedmiotow.. ale w zeszlym roku zaliczylem je na 3 i dzieki bogu w tym roku juz ich nie mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:41 am
Firefree M-Teen ja zawsze staram sie złpaać okazje na plece bidzie i na time ramingu jak najkrotszym.. wczoraj czekalam ponad 1,5 godziny żeby tylko kupic kule wiezienna za 133 a sprzedalambym za wiele wiecej i co? i juz jakias minuta przed nie mogłam kupic bo wyszkoczyl error! ale gdyby wszytko bylo cacy mialabym tą kule ale nie! gaia mi zamknela droge do tysiący gold no nie przesadzajmy.. do jakichś 2k ,3 k aukcjie to wogle kosmiczna sprawa.. juz sie cieszysz ze cos udalo ci sie zlapac w ostatniej chwili,a okzazuje sie ze ktos zlozyl oferte sekunde pozniej >_> znam to uczucie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:44 am
Aidanna Firefree M-Teen ja zawsze staram sie złpaać okazje na plece bidzie i na time ramingu jak najkrotszym.. wczoraj czekalam ponad 1,5 godziny żeby tylko kupic kule wiezienna za 133 a sprzedalambym za wiele wiecej i co? i juz jakias minuta przed nie mogłam kupic bo wyszkoczyl error! ale gdyby wszytko bylo cacy mialabym tą kule ale nie! gaia mi zamknela droge do tysiący gold no nie przesadzajmy.. do jakichś 2k ,3 k aukcjie to wogle kosmiczna sprawa.. juz sie cieszysz ze cos udalo ci sie zlapac w ostatniej chwili,a okzazuje sie ze ktos zlozyl oferte sekunde pozniej >_> znam to uczucie ja tylko raz je poczułam ale za wiele nie straciłam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|