|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:02 am
Aidana omi nadal masz duzo tego wszystkiego??? bo kiedys byla rozmowa o twoich trzech szafach do domku Przez rok sie troche tego nazbieralo sweatdrop Szafa---------------- Ide sie uczyc, do zobaczenia Wam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:03 am
siemkaaa zmarźluchy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:04 am
iisjah Firefree *prezentuje sie* czuje sie jak w ubraniach po starszej siostrze XD dzienki Omega =3 ilez w tych wszystkich Polakach dobroci serca ^____^ niestety przebieranie niedziala i niezobaczymy twojej nowej kreacji wink a Aidanna tez nosi rzeczy z drugiej reki xp no wlasnie tez sie skaplam ze nie dziala.. a czemu tego nie wie nikt X_X hm.. tyle ze jak wchodze w swoj proifil to widze zmiane i podczas zapisywania zaden blad nei wystapil.. moze trzeba troszke poczekac..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Aidana omi nadal masz duzo tego wszystkiego??? bo kiedys byla rozmowa o twoich trzech szafach do domku Przez rok sie troche tego nazbieralo sweatdrop Szafa---------------- Ide sie uczyc, do zobaczenia Wam 4laugh aid nachwile wybyla gdzies w swiat.... ale pewnie bylaby zazdrosna sweatdrop xp znam ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald czesc... ale mogle oszczedzi nam tego... no sam wiesz czego... sory, wyszlo jakos tak samo z siebie. jestem po prostu zazenowany. a dzisiaj stopien mojego zazenowania osiagnal ekstremum.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:05 am
Kukus Ozzwald Aidanna mniam mniam obiadek mialam rosolek blaugh hm.. rosolek mi sie kojarzy z zaprawa przed ostra popijawa... kukus ja ciagle czuje voodke walaca z mojej osoby.... a ja się zajebiście źle czuję... i nie wiem czy to kac czy jeszcze te leki mam w organizmie xp kac po wczorajszym razz chcoiaz nie mnie to wnioskowac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jeny omi co ty masz tam tyle tych pudelek!!!!!!!! zrob mojej siostrze prezent to bendzie szczesliwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|