|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:44 am
... ...dobra ...ehu-ehu ...ja zdupiam ...miłego dnia ludziska! ... biggrin ...trzymajta się ...sayonara biggrin ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:44 am
Firefree Miss_Karina Firefree ogladam wlasnie twoje pracki na deviancie, sa bardzo dobre!!! =^w^= dzienki *szczerzy sie* chociaz wg mnie to ja mam tam sporo niedorobek.. jakos ostatnio nawet mi sie tla do prac nie chce rysowac... do tego mam dosc dizecinny styl i kanciaste twarze ^^" (cociaz ja tam cos takiego lubie) a możesz podać linka? bo nie widziałem, a jestem zainteresowany... chyba, że masz go gdzieś w sig'u a ja nie widze, to powiedz gdzie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:45 am
hey Aidanna a ktory to twoj brat :3 ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel papapki wszystkim, jadę do domu COŚ ZJEŚĆ!!!!! domokun domokun domokun heart papa i smacznego xd whee Fire- mi tez twoj styl rysowania sie podoba =^w^= taki ... nie wiem jak to okreslic xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ...dobra ...ehu-ehu ...ja zdupiam ...miłego dnia ludziska! ... biggrin ...trzymajta się ...sayonara biggrin ... ninja >narka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:48 am
mniam mniam obiadek mialam rosolek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:48 am
Omega Sun Firefree Miss_Karina Firefree ogladam wlasnie twoje pracki na deviancie, sa bardzo dobre!!! =^w^= dzienki *szczerzy sie* chociaz wg mnie to ja mam tam sporo niedorobek.. jakos ostatnio nawet mi sie tla do prac nie chce rysowac... do tego mam dosc dizecinny styl i kanciaste twarze ^^" (cociaz ja tam cos takiego lubie) Jezeli juz umiec odebrac trade, to moge wyslac Ci jakies swoje stare ubranka 3nodding *wyciaga lapczywie raczki* ja w moim aktualnym stanie chetnie przyjme kazdy datek, a juz w szczegolnosci jakies spodnie x3 Kukus a możesz podać linka? bo nie widziałem, a jestem zainteresowany... chyba, że masz go gdzieś w sig'u a ja nie widze, to powiedz gdzie? jest w moim profilu XD albo tutaj =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:49 am
Aidanna mniam mniam obiadek mialam rosolek blaugh hm.. rosolek mi sie kojarzy z zaprawa przed ostra popijawa... kukus ja ciagle czuje voodke walaca z mojej osoby....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:49 am
Firefree hey Aidanna a ktory to twoj brat :3 ? iisjah.... ta wczoraj trafilam na promocje ale niezdarzylam pink box na 600g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:51 am
fire free masz szczescie.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:51 am
Firefree Omega Sun Jezeli juz umiec odebrac trade, to moge wyslac Ci jakies swoje stare ubranka 3nodding *wyciaga lapczywie raczki* ja w moim aktualnym stanie chetnie przyjme kazdy datek, a juz w szczegolnosci jakies spodnie x3 yyy za pozno zobaczylam chmurke i wyslalam wyprawke ze spodniczka sweatdrop Ale za to bedzie pasowala do pozostalych ciuszkow ktore Ci wyslalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:53 am
Omega Sun Firefree Omega Sun twarze ^^" (cociaz ja tam cos takiego lubie) Jezeli juz umiec odebrac trade, to moge wyslac Ci jakies swoje stare ubranka 3nodding *wyciaga lapczywie raczki* ja w moim aktualnym stanie chetnie przyjme kazdy datek, a juz w szczegolnosci jakies spodnie x3 yyy za pozno zobaczylam chmurke i wyslalam wyprawke ze spodniczka sweatdrop Ale za to bedzie pasowala do pozostalych ciuszkow ktore Ci wyslalamomi nadal masz duzo tego wszystkiego??? bo kiedys byla rozmowa o twoich trzech szafach do domku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:54 am
Omega Sun Firefree Omega Sun twarze ^^" (cociaz ja tam cos takiego lubie) Jezeli juz umiec odebrac trade, to moge wyslac Ci jakies swoje stare ubranka 3nodding *wyciaga lapczywie raczki* ja w moim aktualnym stanie chetnie przyjme kazdy datek, a juz w szczegolnosci jakies spodnie x3 yyy za pozno zobaczylam chmurke i wyslalam wyprawke ze spodniczka sweatdrop Ale za to bedzie pasowala do pozostalych ciuszkow ktore Ci wyslalamnie bede wybrzydzac XD spodniczki tez sa fajne =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:55 am
avsko! ejj.. powiecie mi, gdzie mozna meble do domku kupić? -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:55 am
super mówiłam sama do siebie xp nikt mnie jak zywkle niewidzi, ale gydbym capsem nawijała to by wszyscy jak jeden mąż na mnie : NIE UŻWYAJ CAPSA scream
... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|