|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:33 am
Firefree hey wam jakie to lowienie ryb jest pasjonujace =.= przynajmniej jest co robic podczas ladowania stron.. siemankooo blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:34 am
*wchodzi* fiu fiu fiu... a co z balem? Juz nie świetujemy? Wczoraj był tak fajnie hehehe biggrin Patrzec jak opcy rozwala pałacyk biggrin biggrin biggrin xd
*patrzy na Kukusa* *myśli: znwu on! trzeba sie pilnować z cytatami mimo, że to nawet nie wyglada na ponad 5 xp sweatdrop *
witaj panie przewodniku aby nikt nie łamała regulaminu biggrin biggrin biggrin sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna nieposiadam wedki wiec nielowie serio.. hm.. wiec w jaki sosob zarabiasz ten caly majatek? jak dla mnie wedkowanie jet teraz jedynym najszybszym zrodlem zarobku teh.. poczatki zawsze sa takie ambitne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...Ohayo! biggrin biggrin ... ...Silver_day - my się znamy ... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... smile ... ...i mam dobry dzień biggrin biggrin ...(co nie zmienia faktu, że wpadłem tylko na chwilke, bo nauka czeka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firefree Aidanna nieposiadam wedki wiec nielowie serio.. hm.. wiec w jaki sosob zarabiasz ten caly majatek? jak dla mnie wedkowanie jet teraz jedynym najszybszym zrodlem zarobku teh.. poczatki zawsze sa takie ambitne wszystko co mam dostalam od brata blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:36 am
czesc wszystkim co przyszli 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:37 am
...kurde ...ja tak średnio lubię reklamy ...ale ta Seata Toledo jest supa biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firefree Aidanna nieposiadam wedki wiec nielowie serio.. hm.. wiec w jaki sosob zarabiasz ten caly majatek? jak dla mnie wedkowanie jet teraz jedynym najszybszym zrodlem zarobku teh.. poczatki zawsze sa takie ambitne z niej lepiej nie bierz przykladu, ona to glownie zdobywa zebractwem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna no co?? to przecierz prawda jestem dziś rozdrażniony trochę, więc mogę się czepiać... musisz się z tym liczyć pisząc pewne rzeczy, że mogę reagować trochę nadwrażliwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Firefree Aidanna nieposiadam wedki wiec nielowie serio.. hm.. wiec w jaki sosob zarabiasz ten caly majatek? jak dla mnie wedkowanie jet teraz jedynym najszybszym zrodlem zarobku teh.. poczatki zawsze sa takie ambitne wszystko co mam dostalam od brata blaugh *tez chce brata* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Firefree ogladam wlasnie twoje pracki na deviancie, sa bardzo dobre!!! =^w^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Firefree Aidanna nieposiadam wedki wiec nielowie serio.. hm.. wiec w jaki sosob zarabiasz ten caly majatek? jak dla mnie wedkowanie jet teraz jedynym najszybszym zrodlem zarobku teh.. poczatki zawsze sa takie ambitne z niej lepiej nie bierz przykladu, ona to glownie zdobywa zebractwem stare no coz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|