|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:25 am
Kukus właśnie sęk w tym że cholera wie jak karać za to przewinienie... bo to w zasadzie bardzo mały grzeszek i nie bardzo widzi nam się za niego banować... ale też musi być jakiś respekt To moze z racji malej szkodliwosci spolecznej czynu dzis w ramach dnia dobroci modow oglosimy amnestie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:25 am
Vykk Aidanna Kukus której literki nie rozumiesz w słowie L O S O W O ?? sweatdrop stare pilnuj cytatow...ja jush za to oberwalem razz wielki kukus obserwuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:26 am
Aidanna Raticiel Miss_Karina Raticiel hehe... jush myslalam, że mam koniec lekcji, a tu jeszcze cała godzina... aaaaargh xd wspolczucia whee wink thx... smile jestem taka głodna... Aidanna - jestem w szkole zaocznej 3nodding brrr..... pomyslec ze przedemna jeszcze tyle lat nauki!!! radzę i ci, ucz się i idź na dobre studia... inaczej będziesz niczym zywy trup taki jak ja... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:27 am
Miss_Karina Raticiel hehe... jush myslalam, że mam koniec lekcji, a tu jeszcze cała godzina... aaaaargh xd wspolczucia whee wink thx... smile jestem taka głodna... Aidanna - jestem w szkole zaocznej 3nodding brrr..... pomyslec ze przedemna jeszcze tyle lat nauki!!! radzę i ci, ucz się i idź na dobre studia... inaczej będziesz niczym zywy trup taki jak ja... xd domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:28 am
Vykk Omega Sun Vykk Omega Sun Nie musisz ich dodawac do listy, sami sie wpisali sweatdrop eme ze co?? ja sie nigdzie nie wpisywalem... Bee z Ozzym sie zapisali na liste mmmm...to bardzo heroiczna postawa ...moglbiby sobie na wzajem dac bana razz blaugh nie mogliby, bo Ozzy nie jest MODem... jedynie Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:29 am
Aidanna Kukus której literki nie rozumiesz w słowie L O S O W O ?? sweatdrop stare [Kukus: nie powiem ci jaki jest sposób na dostanie random eventa... ale za to moge ci powiedzieć jaki jest sposób na znalezienie się na czarnej liście... łamanie regulaminu... licz cytaty z łaski swojej... narazie tylko ostrzegam bez listy]przepraaaszaaam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:29 am
Raticiel Aidanna Raticiel Miss_Karina Raticiel hehe... jush myslalam, że mam koniec lekcji, a tu jeszcze cała godzina... aaaaargh xd wspolczucia whee wink thx... smile jestem taka głodna... Aidanna - jestem w szkole zaocznej 3nodding brrr..... pomyslec ze przedemna jeszcze tyle lat nauki!!! radzę i ci, ucz się i idź na dobre studia... inaczej będziesz niczym zywy trup taki jak ja... xd doslownie jak moja matka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:30 am
Aidanna Vykk Aidanna Kukus której literki nie rozumiesz w słowie L O S O W O ?? sweatdrop stare pilnuj cytatow...ja jush za to oberwalem razz wielki kukus obserwujeproszę bez cynizmu... poza tym, Omega też tu jest, i również ma uprawnienia, choć bardziej zajmuje się działką niubów i przewodnika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hey wam
jakie to lowienie ryb jest pasjonujace =.= przynajmniej jest co robic podczas ladowania stron..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:31 am
Firefree hey wam jakie to lowienie ryb jest pasjonujace =.= przynajmniej jest co robic podczas ladowania stron.. nieposiadam wedki wiec nielowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:32 am
Kukus Aidanna Vykk Aidanna Kukus której literki nie rozumiesz w słowie L O S O W O ?? sweatdrop stare pilnuj cytatow...ja jush za to oberwalem razz wielki kukus obserwujeproszę bez cynizmu... poza tym, Omega też tu jest, i również ma uprawnienia, choć bardziej zajmuje się działką niubów i przewodnika no co?? to przecierz prawda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:32 am
Firefree hey wam jakie to lowienie ryb jest pasjonujace =.= przynajmniej jest co robic podczas ladowania stron.. hejka...no cosh gdyby mi flash poprawnie dziala to bym tesh lowil xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:33 am
Raticiel Kukus Miss_Karina Raticiel hehe... jush myslalam, że mam koniec lekcji, a tu jeszcze cała godzina... aaaaargh xd wspolczucia whee wink co współczucia? bo nie bardzo rozumiem sweatdrop chciałbyś chodzić w weekendy do szkoły w kt tylko się nudzisz, czasem dochrapiesz się do kompa i możesz się pobawić gają? ja bym naprawdę chciała być jush w domku... whee nie nie nie... to było do Kariny... bo po polsku pisze się "wyrazy współczucia" lub "współczuję"... a ona wyraźnie sobie skróciła formę językową... a ja się za to dziś strasznie czepiam, bo mam kaca i bardzo źle się czuję, a na dodatek zrobiło mi się dziś bardzo przykro z pewnego powodu [ale to nieważne]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|