|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:09 am
Gosiak Aidanna jak dostac paczuszki???????? jakie paczuszki ? biggrin blue boxa albo pink boxa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:10 am
Ozzwald Miss_Karina hm ciekawe kiedy w koncu naprawia invetory sweatdrop xp jak zydzi poleca w kosmos... jako paliwo do rakiet... xp domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:10 am
Kukus Ozzwald Kukus Vykk i Ozzwald... przesadzacie z cytatami... zapraszam na Czarną Litę obu super... ja juz chyba bana powinienem dostac... i jak tak dalej pójdzie to dostaniesz Kukus ladnie to tak z butelka paradowac?? co by na to twoja mama powiedziala??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:11 am
Kukus Ozzwald chura... ja na to czekam... tylko ja chce zeby mnie Beewolf zbanowal w momeci jak sam sobie da bana... ide jesc bede niedlugo... czyli dobrze się domyślałem iż robisz to celowo Nie musisz ich dodawac do listy, sami sie wpisali sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:11 am
Kukus Vykk i Ozzwald... przesadzacie z cytatami... zapraszam na Czarną Litę obu ok ja jush sie poprawilem...nie zauwashylem ze przesadzilem o jeden cytat...za to teraz skrucilem do jednego cytatu xp ..chociaz jush za pozno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:12 am
Silver_day Kukus Ozzwald Kukus Vykk i Ozzwald... przesadzacie z cytatami... zapraszam na Czarną Litę obu super... ja juz chyba bana powinienem dostac... i jak tak dalej pójdzie to dostaniesz Kukus ladnie to tak z butelka paradowac?? co by na to twoja mama powiedziala?? moja mama straciła wiarę w to, że ja kiedykolwiek wyjdę na ludzi jakieś 4 lata temu już... więc zasadniczo już na to nie zwraca uwagi... w zasadzie to chyba cała rodzina już porzuciła nadzieję, w szczególnośći ojciec Ozzwalda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:12 am
czyli dobrze się domyślałem iż robisz to celowo lepiej przepros lub cosiek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:13 am
Aidanna Gosiak Aidanna jak dostac paczuszki???????? jakie paczuszki ? biggrin blue boxa albo pink boxa to jest random event... otrzymuje się je losowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:14 am
Aidanna Gosiak Aidanna jak dostac paczuszki???????? jakie paczuszki ? biggrin blue boxa albo pink boxa cierpliwie czekać... wink mialam 2 blue boxy, 2 trunki i 1 pink link, ale rzadko tu bywam... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Aidanna Gosiak Aidanna jak dostac paczuszki???????? jakie paczuszki ? biggrin blue boxa albo pink boxa to jest random event... otrzymuje się je losowo ale czy mozna cos zrobic.... zeby cie wybrali czy cios takiego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kukus Ozzwald chura... ja na to czekam... tylko ja chce zeby mnie Beewolf zbanowal w momeci jak sam sobie da bana... ide jesc bede niedlugo... czyli dobrze się domyślałem iż robisz to celowo Nie musisz ich dodawac do listy, sami sie wpisali sweatdrop eme ze co?? ja sie nigdzie nie wpisywalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:15 am
hehe... jush myslalam, że mam koniec lekcji, a tu jeszcze cała godzina... aaaaargh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:15 am
Raticiel Aidanna Gosiak Aidanna jak dostac paczuszki???????? jakie paczuszki ? biggrin blue boxa albo pink boxa cierpliwie czekać... wink mialam 2 blue boxy, 2 trunki i 1 pink link, ale rzadko tu bywam... whee ja to tylko w sobote i niedziele bywam na necie ale to tez rzdko crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:16 am
Aidanna Kukus Aidanna Gosiak Aidanna jak dostac paczuszki???????? jakie paczuszki ? biggrin blue boxa albo pink boxa to jest random event... otrzymuje się je losowo ale czy mozna cos zrobic.... zeby cie wybrali czy cios takiego?? nic nie mozesz robic... to sie dzieje przypadkiem, nigdy nie wiesz kiedy dostaniesz albo paczki albo skrzynke albo pinklinka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 6:16 am
Aidanna Kukus Aidanna Gosiak Aidanna jak dostac paczuszki???????? jakie paczuszki ? biggrin blue boxa albo pink boxa to jest random event... otrzymuje się je losowo ale czy mozna cos zrobic.... zeby cie wybrali czy cios takiego?? wątpię whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|