|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:52 am
Gosiak Ozzwald Gosiak Ozzwald Raticiel Ozzwald Eredin ja ostatnio mialam ochote na piers kurczaka z dzemem truskawkowym wiec wiecie :p a ja na same piersi... wink same piersi bez... ekhm... panierki...? wink bez... i najchetniej bym sobie z takich zrobil oklad... byle to byly mlode piersi.... wink *wyjmuje zamrozone piersi z lod* rzuca w Ozzwalda ^^ kiedyś napewno były młode ^^ blaugh nieskorzystam z nich... wole towar ktory jest nie przeterminowany... e tam przeterminowany biggrin zamrozony zdeka ^^ aaaaaa co bedziemy jesc????? *zrozpaczonaaaa* dobrze ze masz odzielny pokoj razz wpadlem na lepszy pomysl.. puki jestem przy kasie zapraszam na obiad do jakiejs restauracji.... [Kukus: Ozz, przesadzasz... cytaty]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel papaki 3nodding Vykk - oczywiście, że mowa tu o kurczakach!!! biggrin tak..?!?!? wink no a nie??? whee whee whee a tak bez jaj ( kurczaki! ) to ciekawe, pierwszy raz sie spotykam, żeby facet się jasno deklarował, że woli mniejsze piersi ( u kurczakoof ofkoz ) 3nodding ja jestem bardzo szczery i otwarty wyrozniam sie z tlumu do tego strasznie wstydlizwy przy dziewczynach, nie staje mi jak sie nawale a reszte przypadlosci to moze nie tutaj bede opisywac... nie przejmuj się... jeśli masz jaką kolwiek pozytywną cechę tio będzie okej... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Vykk Raticiel przypomniał mi się jeden dowcip z brodą, ale to raczej na meline whee dawaj dawaj dawaj!!! domokun dobshe... ale na pewno każdy to zna... Chłopak do swej dziewczyny: -Twoje piersi są jak rodzynki... -Takie słodkie? -Nie... takie małe i pomarszczone... xd xd xd xp a ja myslalem ze to tylko faceci sa tacy zboczeni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:54 am
Raticiel nie przejmuj się... jeśli masz jaką kolwiek pozytywną cechę tio będzie okej... wink nie ktozy mowia ze moja pozytywna cecha jest to ze mam szczescie do pieniedzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:54 am
Vykk Raticiel Vykk Raticiel przypomniał mi się jeden dowcip z brodą, ale to raczej na meline whee dawaj dawaj dawaj!!! domokun dobshe... ale na pewno każdy to zna... Chłopak do swej dziewczyny: -Twoje piersi są jak rodzynki... -Takie słodkie? -Nie... takie małe i pomarszczone... xd xd xd xp a ja myslalem ze to tylko faceci sa tacy zboczeni... sam chciałeś ten dowip, nie? blaugh i smiem wątpić czy wymysliła go dziewczyna... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:55 am
Ozzwald Raticiel nie przejmuj się... jeśli masz jaką kolwiek pozytywną cechę tio będzie okej... wink nie ktozy mowia ze moja pozytywna cecha jest to ze mam szczescie do pieniedzy... taaak? to pozycz trochę tego szczęścia... jeśli chodzi o pieniądze tio ja jutro z Aoi jadę kupić kfiattki i w dzień kobiet stajemy na mieście i zarabiamy kaszkę heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:56 am
Raticiel Ozzwald Raticiel nie przejmuj się... jeśli masz jaką kolwiek pozytywną cechę tio będzie okej... wink nie ktozy mowia ze moja pozytywna cecha jest to ze mam szczescie do pieniedzy... taaak? to pozycz trochę tego szczęścia... jeśli chodzi o pieniądze tio ja jutro z Aoi jadę kupić kfiattki i w dzień kobiet stajemy na mieście i zarabiamy kaszkę heart ja nie musze zarabiac w ten sposob.. pieniadze poprostu same mi sie pchaja do kieszeni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak *wyjmuje zamrozone piersi z lod* rzuca w Ozzwalda ^^ kiedyś napewno były młode ^^ blaugh nieskorzystam z nich... wole towar ktory jest nie przeterminowany... e tam przeterminowany biggrin zamrozony zdeka ^^ aaaaaa co bedziemy jesc????? *zrozpaczonaaaa* dobrze ze masz odzielny pokoj razz wpadlem na lepszy pomysl.. puki jestem przy kasie zapraszam na obiad do jakiejs restauracji.... pachnie mi tu bankructwem biggrin niewazne gdzie wazne ze jedzenie :] to sie nazywa lenistwo a nie ze "jestem przy kasie razz "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wiem ze tak nagle wpadam ale jak ubrany jest moj avartek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:58 am
ja wink ale nie za piersi bez panierki xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:58 am
Raticiel Vykk Raticiel Vykk Raticiel przypomniał mi się jeden dowcip z brodą, ale to raczej na meline whee dawaj dawaj dawaj!!! domokun dobshe... ale na pewno każdy to zna... Chłopak do swej dziewczyny: -Twoje piersi są jak rodzynki... -Takie słodkie? -Nie... takie małe i pomarszczone... xd xd xd xp a ja myslalem ze to tylko faceci sa tacy zboczeni... sam chciałeś ten dowip, nie? blaugh i smiem wątpić czy wymysliła go dziewczyna... xd co nie zmienia faktu ze dzieczyny tesh potraifa opowiadac takie dowcipy i im sie podobaja .... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:59 am
Silver_day wiem ze tak nagle wpadam ale jak ubrany jest moj avartek?? czarna kurtka takież spodnie i ciemne okulary... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:59 am
Silver_day wiem ze tak nagle wpadam ale jak ubrany jest moj avartek?? niezle Yosei 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|