|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:45 am
Raticiel Ozzwald Raticiel Ozzwald Eredin ja ostatnio mialam ochote na piers kurczaka z dzemem truskawkowym wiec wiecie :p a ja na same piersi... wink same piersi bez... ekhm... panierki...? wink bez... i najchetniej bym sobie z takich zrobil oklad... byle to byly mlode piersi.... wink a muszą być bardzo duże czy może być nieco mniejsza porcyjka? ( nie, ja nic nie sugeruję i oczywiście rozmawiamy o kurczakach! wink ) powiem tak ja przepadam za tymi mniejszymi rozmiarami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:45 am
papaki 3nodding Vykk - oczywiście, że mowa tu o kurczakach!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:46 am
Raticiel papaki 3nodding Vykk - oczywiście, że mowa tu o kurczakach!!! biggrin tak..?!?!? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Gosiak Raticiel Ozzwald Eredin ja ostatnio mialam ochote na piers kurczaka z dzemem truskawkowym wiec wiecie :p a ja na same piersi... wink same piersi bez... ekhm... panierki...? wink moze bez truskawek? biggrin on raczej myslal o takich z wisienkami blaugh przypomniał mi się jeden dowcip z brodą, ale to raczej na meline whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh...na dzis dosc jedzenia xd spory obiadek mialam i teraz krotka przerwa a potem....szperanie w neciku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel papaki 3nodding Vykk - oczywiście, że mowa tu o kurczakach!!! biggrin no to co ...mozna zrobic piersi z truskawkami a piersci z wisienkami jusz nie moze byc?? xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:48 am
Ozzwald Raticiel papaki 3nodding Vykk - oczywiście, że mowa tu o kurczakach!!! biggrin tak..?!?!? wink no a nie??? whee whee whee a tak bez jaj ( kurczaki! ) to ciekawe, pierwszy raz sie spotykam, żeby facet się jasno deklarował, że woli mniejsze piersi ( u kurczakoof ofkoz ) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel przypomniał mi się jeden dowcip z brodą, ale to raczej na meline whee dawaj dawaj dawaj!!! domokun [Kukus: Vykk, cytaty? licz je, proszę]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:49 am
Vykk Raticiel papaki 3nodding Vykk - oczywiście, że mowa tu o kurczakach!!! biggrin no to co ...mozna zrobic piersi z truskawkami a piersci z wisienkami jusz nie moze byc?? xd xp whee z czym tylko chcesz, nawet z bitą śmietaną... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:50 am
Ozzwald Gosiak Ozzwald Raticiel [ same piersi bez... ekhm... panierki...? wink bez... i najchetniej bym sobie z takich zrobil oklad... byle to byly mlode piersi.... wink *wyjmuje zamrozone piersi z lod* rzuca w Ozzwalda ^^ kiedyś napewno były młode ^^ blaugh nieskorzystam z nich... wole towar ktory jest nie przeterminowany... e tam przeterminowany biggrin zamrozony zdeka ^^ aaaaaa co bedziemy jesc????? *zrozpaczonaaaa* dobrze ze masz odzielny pokoj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Ozzwald Raticiel papaki 3nodding Vykk - oczywiście, że mowa tu o kurczakach!!! biggrin tak..?!?!? wink no a nie??? whee whee whee a tak bez jaj ( kurczaki! ) to ciekawe, pierwszy raz sie spotykam, żeby facet się jasno deklarował, że woli mniejsze piersi ( u kurczakoof ofkoz ) 3nodding ja jestem bardzo szczery i otwarty wyrozniam sie z tlumu do tego strasznie wstydlizwy przy dziewczynach, nie staje mi jak sie nawale a reszte przypadlosci to moze nie tutaj bede opisywac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald nieskorzystam z nich... wole towar ktory jest nie przeterminowany... on nie jest przeterminowany tylko obrobiony bym powiedzial blaugh [Kukus: jeden raz to ci bym wybaczył... ale to już przesada 2 razy na jednej stronie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:51 am
Vykk Raticiel przypomniał mi się jeden dowcip z brodą, ale to raczej na meline whee dawaj dawaj dawaj!!! domokun dobshe... ale na pewno każdy to zna... Chłopak do swej dziewczyny: -Twoje piersi są jak rodzynki... -Takie słodkie? -Nie... takie małe i pomarszczone... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|