Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8424 8425 8426 8427 8428 8429 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:31 am

Gosiak
Raticiel
głodna jestem... cry

tez jestem glodna... ==' a mama mi nic dobrego nie zrobi bo mamy na siebie focha... a jak ja cos zrobie to jest obrzydliwe crying
jak mnie przygarniesz to moge ci gotowac... byle bym nie mieszkal z moimi starymi...

Eredin
Raticiel
Eredin
YumiTao
okay ide do "kościoła" tzn. pomodlic sie do kolezanki biggrin

hehe pomodl sie za nasz jutrzejhszy sprawdzian razz i nie bawcie sie tam zapałkami ;]

przypomina mi się jak mꠢrat się ostatnio podpalił jak nabijał zapalniczkę... i twardo chodzi dalej w tym samym swetrze co wtedy whee

Yumi podpalila sobie reke chcac zgasic plonacy kieliszek =] byla to zemsta naszej jednrekiej pani z religi za to ze nie chodzimy na oaze biggrin

buhaahahahhahahah dobreeee biggrin blaugh

Gosiak

Vykk

Ozzwald
Ntsumi_Aya
cytuję " ... i niema takiej żeczy której bym nie miała w dupie, w dupie, w dupie!! " xd uwielbiam tego motylka xd
o tak... masz strasznie wysoka kulture osobista... stare
albo bardzo duza dupe xd whee xp ...bez obrazy ale twoje slowa az prosa sie o komentarz...oczywiscie NO OFFENCE to tylko zarty blaugh
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:32 am

Ja swojego czasu chcialam isc na gastronomie ^^' Kuchnia - dobra rzecz.

Gailenquen

Raticiel

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:32 am

Eredin
Gosiak
Raticiel
głodna jestem... cry

tez jestem glodna... ==' a mama mi nic dobrego nie zrobi bo mamy na siebie focha... a jak ja cos zrobie to jest obrzydliwe crying

jak chcesz cs dobrego i co jesst szybko to zrob sobie ryz i rozciapkaj do niego banana Pycha blaugh

ryż na słodko, mniam mniam... 3nodding
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:33 am

Ibris
Ja swojego czasu chcialam isc na gastronomie ^^' Kuchnia - dobra rzecz.

nyom, dobry kucharz zarabia jak się patrzy i jeśli lubi gotować tio po prostu bajka nie życie 3nodding

Raticiel

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:33 am

Vykk
Ozzwald
Ntsumi_Aya
cytuję " ... i niema takiej żeczy której bym nie miała w dupie, w dupie, w dupie!! " xd uwielbiam tego motylka xd
albo bardzo duza dupe xd whee xp ...bez obrazy ale twoje slowa az prosa sie o komentarz...oczywiscie NO OFFENCE to tylko zarty blaugh

tylko żartowałam xp
sory , że tak długo nie odpisywałam ale robie strone xp
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:34 am

[ Message temporarily off-line ]

Gosiak

Eredin

Raticiel
Eredin
Gosiak
Raticiel
głodna jestem... cry

jak chcesz cs dobrego i co jesst szybko to zrob sobie ryz i rozciapkaj do niego banana Pycha blaugh

jak nie masz bananow to daj kukurydze z puszki tez dobre i lekkostrawne biggrin biggrin

ok ja spadam bye wszytskim ;]

Vykk
Ozzwald
Ntsumi_Aya
spoko nawet nie mam sily prowadzenia wojny na slowa....

Ozzwald

Gailenquen

Rati - ja lubie sie paprac w jedzeniu razz Obiadki mhh... albo ciasteczka *_*
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:35 am

Ibris
Rati - ja lubie sie paprac w jedzeniu razz Obiadki mhh... albo ciasteczka *_*

ja właśnie najbardziej lubię ciacha piec, w zeszłe wakacje prawie codziennie cus z Aoi piekłyśmy heart

Raticiel

Gosiak

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:36 am

Eredin
Raticiel
Eredin
Gosiak
Raticiel
głodna jestem... cry

jak nie masz bananow to daj kukurydze z puszki tez dobre i lekkostrawne biggrin biggrin

ok ja spadam bye wszytskim ;]

juz wole banana od kukurydzy razz

paaaa :]

ja lubie robic ciasta i ciasteczka :] ale z obiadkami gorzej razz

[ Message temporarily off-line ]

Raticiel

Ozzwald

Gosiak
Ozzwald
Gosiak
Raticiel
głodna jestem... cry

jak mnie przygarniesz to moge ci gotowac... byle bym nie mieszkal z moimi starymi...

nu ok *wyrzuca mame do domu* nu widzisz i masz juz wlasny pokoj w moim mieszkanku biggrin co jemy? biggrin

dziexik za kanapeczke blaugh

aaa i nie lubie ryżu a banan󷠮ie mam :]

ej wlansie mi przyszedl pomysl jakby smakowal tost z tym no pasztetem heart
juz do ciebie jade... dzis bedziemy jesc duszona kure z ryzem po chinsku...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8424 8425 8426 8427 8428 8429 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games