|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:31 am
Gosiak tez jestem glodna... ==' a mama mi nic dobrego nie zrobi bo mamy na siebie focha... a jak ja cos zrobie to jest obrzydliwe crying jak mnie przygarniesz to moge ci gotowac... byle bym nie mieszkal z moimi starymi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Raticiel Eredin YumiTao okay ide do "kościoła" tzn. pomodlic sie do kolezanki biggrin hehe pomodl sie za nasz jutrzejhszy sprawdzian razz i nie bawcie sie tam zapałkami ;] przypomina mi się jak mꠢrat się ostatnio podpalił jak nabijał zapalniczkę... i twardo chodzi dalej w tym samym swetrze co wtedy whee Yumi podpalila sobie reke chcac zgasic plonacy kieliszek =] byla to zemsta naszej jednrekiej pani z religi za to ze nie chodzimy na oaze biggrin buhaahahahhahahah dobreeee biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ntsumi_Aya cytuję " ... i niema takiej żeczy której bym nie miała w dupie, w dupie, w dupie!! " xd uwielbiam tego motylka xd o tak... masz strasznie wysoka kulture osobista... stare albo bardzo duza dupe xd whee xp ...bez obrazy ale twoje slowa az prosa sie o komentarz...oczywiscie NO OFFENCE to tylko zarty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:32 am
Ja swojego czasu chcialam isc na gastronomie ^^' Kuchnia - dobra rzecz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:32 am
Eredin Gosiak tez jestem glodna... ==' a mama mi nic dobrego nie zrobi bo mamy na siebie focha... a jak ja cos zrobie to jest obrzydliwe crying jak chcesz cs dobrego i co jesst szybko to zrob sobie ryz i rozciapkaj do niego banana Pycha blaugh ryż na słodko, mniam mniam... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:33 am
Ibris Ja swojego czasu chcialam isc na gastronomie ^^' Kuchnia - dobra rzecz. nyom, dobry kucharz zarabia jak się patrzy i jeśli lubi gotować tio po prostu bajka nie życie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:33 am
Vykk Ozzwald Ntsumi_Aya cytuję " ... i niema takiej żeczy której bym nie miała w dupie, w dupie, w dupie!! " xd uwielbiam tego motylka xd o tak... masz strasznie wysoka kulture osobista... stare albo bardzo duza dupe xd whee xp ...bez obrazy ale twoje slowa az prosa sie o komentarz...oczywiscie NO OFFENCE to tylko zarty blaugh tylko żartowałam xp sory , że tak długo nie odpisywałam ale robie strone xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Eredin Gosiak tez jestem glodna... ==' a mama mi nic dobrego nie zrobi bo mamy na siebie focha... a jak ja cos zrobie to jest obrzydliwe crying jak chcesz cs dobrego i co jesst szybko to zrob sobie ryz i rozciapkaj do niego banana Pycha blaugh ryż na słodko, mniam mniam... 3nodding jak nie masz bananow to daj kukurydze z puszki tez dobre i lekkostrawne biggrin biggrin ok ja spadam bye wszytskim ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ozzwald Ntsumi_Aya cytuję " ... i niema takiej żeczy której bym nie miała w dupie, w dupie, w dupie!! " xd uwielbiam tego motylka xd o tak... masz strasznie wysoka kulture osobista... stare albo bardzo duza dupe xd whee xp ...bez obrazy ale twoje slowa az prosa sie o komentarz...oczywiscie NO OFFENCE to tylko zarty blaugh spoko nawet nie mam sily prowadzenia wojny na slowa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rati - ja lubie sie paprac w jedzeniu razz Obiadki mhh... albo ciasteczka *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:35 am
Ibris Rati - ja lubie sie paprac w jedzeniu razz Obiadki mhh... albo ciasteczka *_* ja właśnie najbardziej lubię ciacha piec, w zeszłe wakacje prawie codziennie cus z Aoi piekłyśmy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:36 am
Eredin Raticiel Eredin Gosiak tez jestem glodna... ==' a mama mi nic dobrego nie zrobi bo mamy na siebie focha... a jak ja cos zrobie to jest obrzydliwe crying jak chcesz cs dobrego i co jesst szybko to zrob sobie ryz i rozciapkaj do niego banana Pycha blaugh ryż na słodko, mniam mniam... 3nodding jak nie masz bananow to daj kukurydze z puszki tez dobre i lekkostrawne biggrin biggrin ok ja spadam bye wszytskim ;] juz wole banana od kukurydzy razz paaaa :] ja lubie robic ciasta i ciasteczka :] ale z obiadkami gorzej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Ozzwald Gosiak tez jestem glodna... ==' a mama mi nic dobrego nie zrobi bo mamy na siebie focha... a jak ja cos zrobie to jest obrzydliwe crying jak mnie przygarniesz to moge ci gotowac... byle bym nie mieszkal z moimi starymi... nu ok *wyrzuca mame do domu* nu widzisz i masz juz wlasny pokoj w moim mieszkanku biggrin co jemy? biggrin dziexik za kanapeczke blaugh aaa i nie lubie ryżu a bananie mam :] ej wlansie mi przyszedl pomysl jakby smakowal tost z tym no pasztetem heart juz do ciebie jade... dzis bedziemy jesc duszona kure z ryzem po chinsku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|