|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin i kocha podpalac dzieciom rece biggrin Nie martw sie Marzul zemszcze sie za ta podpalona reke domokun domokun i za zmarnowana popite zalany dywan lozko klawiature i telefon :p nie mowiac o spalonym sweterku ! szklane oko to jest dobry pomysl popieram ;] Hehe to sie nazywa zmiejszenie zasiegu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:25 am
YumiTao okay ide do "kościoła" tzn. pomodlic sie do kolezanki biggrin oj ja będę musiała iść pewnie do churcha po szkole... ciekawe czy dadzą mi wpierw zjeść obiad xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:25 am
Ibris Vykk moj blad...gommene... eme ze co puszczasz?? Demons & Wizards XD Polaczenie Blind Guardian i Iced Earth, ze tak powiem. e niezle...musze tego sprobowac ale moze innym razem... teraz inchaluje sie soundtrackiem z residenta 2 ...i jest super razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:26 am
Ntsumi_Aya Vykk Ntsumi_Aya Raticiel Ntsumi_Aya Raticiel Ntsumi_Aya " I'm standing on a bridge , I'm waiting in a darck..." aye ludzie ........ yeah, uwielbiam tą piosenkę!!! I'm with youuuuuuuu....!!!! heart I don't know who you are, but i'm with you.... ummm biggrin maybe I'm just out of my mind... yeiyeiye iyeiye yeiye yeie yeeeeeeaaaahaaaaa surprised a tak na marginesie... lubicie Nickel Backa? biggrin nom ale taki drobny szczegol...to sie pisze inaczej razz cytuję " ... i niema takiej żeczy której bym nie miała w dupie, w dupie, w dupie!! " xd uwielbiam tego motylka xd o tak... masz strasznie wysoka kulture osobista... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:28 am
Vykk Ibris Vykk moj blad...gommene... eme ze co puszczasz?? Demons & Wizards XD Polaczenie Blind Guardian i Iced Earth, ze tak powiem. e niezle...musze tego sprobowac ale moze innym razem... teraz inchaluje sie soundtrackiem z residenta 2 ...i jest super razz genialne XD A Dimmu Borgir... eem... no podoba mi sie te kililkanascie sekund, gdy w "Progenies of the Great Apocalypse" spiewa ktos inny niz Shagrath (czy jak mu tam bylo, nie wiem XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:28 am
tez jestem glodna... ==' a mama mi nic dobrego nie zrobi bo mamy na siebie focha... a jak ja cos zrobie to jest obrzydliwe crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:29 am
Raticiel Eredin YumiTao okay ide do "kościoła" tzn. pomodlic sie do kolezanki biggrin hehe pomodl sie za nasz jutrzejhszy sprawdzian razz i nie bawcie sie tam zapałkami ;] przypomina mi się jak mꠢrat się ostatnio podpalił jak nabijał zapalniczkę... i twardo chodzi dalej w tym samym swetrze co wtedy whee Yumi podpalila sobie reke chcac zgasic plonacy kieliszek =] byla to zemsta naszej jednrekiej pani z religi za to ze nie chodzimy na oaze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:30 am
Eredin Raticiel Eredin YumiTao okay ide do "kościoła" tzn. pomodlic sie do kolezanki biggrin hehe pomodl sie za nasz jutrzejhszy sprawdzian razz i nie bawcie sie tam zapałkami ;] przypomina mi się jak mꠢrat się ostatnio podpalił jak nabijał zapalniczkę... i twardo chodzi dalej w tym samym swetrze co wtedy whee Yumi podpalila sobie reke chcac zgasic plonacy kieliszek =] byla to zemsta naszej jednrekiej pani z religi za to ze nie chodzimy na oaze biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:31 am
Gosiak tez jestem glodna... ==' a mama mi nic dobrego nie zrobi bo mamy na siebie focha... a jak ja cos zrobie to jest obrzydliwe crying jak chcesz cs dobrego i co jesst szybko to zrob sobie ryz i rozciapkaj do niego banana Pycha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:31 am
Gosiak tez jestem glodna... ==' a mama mi nic dobrego nie zrobi bo mamy na siebie focha... a jak ja cos zrobie to jest obrzydliwe crying *wyciąga kanapki z almette i podaje jedną gosiakowi* ku chwale ojczyzny wsuwajmy kanapeczki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|