|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:14 am
Vykk a moze przerzucimy sie na loosing grip?? eee..? wybacz ja jakis nie kumaty dzisiaj jestem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:15 am
Raticiel Ntsumi_Aya Raticiel Ntsumi_Aya " I'm standing on a bridge , I'm waiting in a darck..." aye ludzie ........ yeah, uwielbiam tą piosenkę!!! I'm with youuuuuuuu....!!!! heart I don't know who you are, but i'm with you.... ummm biggrin maybe I'm just out of my mind... yeiyeiye iyeiye yeiye yeie yeeeeeeaaaahaaaaa surprised a tak na marginesie... lubicie Nickel Backa? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:15 am
Ntsumi_Aya Raticiel Ntsumi_Aya Raticiel Ntsumi_Aya " I'm standing on a bridge , I'm waiting in a darck..." aye ludzie ........ yeah, uwielbiam tą piosenkę!!! I'm with youuuuuuuu....!!!! heart I don't know who you are, but i'm with you.... ummm biggrin maybe I'm just out of my mind... yeiyeiye iyeiye yeiye yeie yeeeeeeaaaahaaaaa surprised a tak na marginesie... lubicie Nickel Backa? biggrin nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:16 am
Night_Lady Vykk a moze przerzucimy sie na loosing grip?? na co?O taaak!!!! Whyyyyy, should I caaaare...? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:16 am
Night_Lady Vykk a moze przerzucimy sie na loosing grip?? na co?Avril Lavigne Loosing gripteraz jush sie rozjasnilo troche??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:17 am
Vykk Night_Lady Vykk a moze przerzucimy sie na loosing grip?? na co?Avril Lavigne Loosing gripteraz jush sie rozjasnilo troche?? juz wiem dlaczego niekumalem o co chodzi... bo tego nie znam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Ozzwald Sayokun dobra.. ja wracam do historii bo na swiadectwie tez trzeba miec pozytywne oceny 3nodding moj historyk we mnie i moich kumpli zwatpil bo na lekcjach gramy w karty... u nas tak było na religii, co z tego że ksiądz flirtował z blondynkami klasowymi xd kocham religie blaugh kocham katechetke(cyborga) z proteza reki :] ona tez kocha byc przez nas niezauwazana na lekcjach xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Raticiel Ntsumi_Aya Raticiel Ntsumi_Aya " I'm standing on a bridge , I'm waiting in a darck..." aye ludzie ........ yeah, uwielbiam tą piosenkę!!! I'm with youuuuuuuu....!!!! heart I don't know who you are, but i'm with you.... ummm biggrin maybe I'm just out of my mind... yeiyeiye iyeiye yeiye yeie yeeeeeeaaaahaaaaa surprised a tak na marginesie... lubicie Nickel Backa? biggrin nom ale taki drobny szczegol...to sie pisze inaczej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao mnie tez moze kiedys przeszła przez myśl taka opcja xd ale wole im robic na złość xp lubie patrzec jak sie wqrzaja na mnie xd a ja nie bo mi czas na kompa wyznaczają... jakie wqurzające.. stare a skoro ja uciec nie moge to ktos w mojej mandze to zrobi biggrin DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Raticiel Ntsumi_Aya Raticiel Ntsumi_Aya " I'm standing on a bridge , I'm waiting in a darck..." aye ludzie ........ yeah, uwielbiam tą piosenkę!!! I'm with youuuuuuuu....!!!! heart I don't know who you are, but i'm with you.... ummm biggrin maybe I'm just out of my mind... yeiyeiye iyeiye yeiye yeie yeeeeeeaaaahaaaaa surprised a tak na marginesie... lubicie Nickel Backa? biggrin kiedyś się kochałam w ich muzie, nawet tata jak był w Anglii tio mi oryginalne Silver Side Up kupił ( nie wiem i nie chcę wiedzieć ile za to dał ), obecnie trochę przynudzają, ale i tak ich lubię 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Night_Lady Vykk a moze przerzucimy sie na loosing grip?? na co?Avril Lavigne Loosing gripteraz jush sie rozjasnilo troche?? a to chyba przez jedno "o" sie pisze xp *puszcza Demons and Wizards*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:18 am
*wygląda zza krawędzi drzwi ;P* Haja pipul! Łats gołing on?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:18 am
Czarny *wygląda zza krawędzi drzwi ;P* Haja pipul! Łats gołing on? nafink speszyl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:19 am
Ibris Vykk Night_Lady Vykk a moze przerzucimy sie na loosing grip?? na co?Avril Lavigne Losing gripteraz jush sie rozjasnilo troche?? a to chyba przez jedno "o" sie pisze xp *puszcza Demons and Wizards* moj blad...gommene... eme ze co puszczasz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|