|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:56 am
Sayokun Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao ja tez sie jakas skacowana czuje sad ale w tym rzecz ze nic nie piłam stare moralny..? mozliwe...dobija mnie fakt ze musze sie nauczyc na 3 sprawdziany... crying a mie dobija fakt ze mam 45 dni do matury a ja sie nie ucze tylko pije... a mnie dobija ze jeszcze 45 dni do matury a ja jeszcze ustnej nie mam skonczonej witam 3nodding tez jeszcze nie napisalem konspektu... mialem go pisac w ten weekend... ale cos nie wyszlo... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:58 am
Ibris moze Rat ma kaca moralnego? wink Ozz, proponuje jakies 2kc czy cos XD najlepszy jest soczek z kiszonej kapustki... 3nodding heart kac moralny...? a i owszem... stare bo siedze tu i marnuję cenny czas, nyo ale chociaż gaję mam wink wymijająca odpowiedź... hmmm... Podoba mi się blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Ibris moze Rat ma kaca moralnego? wink Ozz, proponuje jakies 2kc czy cos XD najlepszy jest soczek z kiszonej kapustki... 3nodding heart kac moralny...? a i owszem... stare bo siedze tu i marnuję cenny czas, nyo ale chociaż gaję mam wink wymijająca odpowiedź... hmmm... Podoba mi się blaugh ~ Fuj kiszona kapusta gonk *zygi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun a mnie dobija ze jeszcze 45 dni do matury a ja jeszcze ustnej nie mam skonczonej witam 3nodding hejka sayo...to musisz sie wziac do roboty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:00 am
wy nie na gai tylko się uczyć jak tyle nauki macie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Raticiel Ibris moze Rat ma kaca moralnego? wink Ozz, proponuje jakies 2kc czy cos XD najlepszy jest soczek z kiszonej kapustki... 3nodding heart kac moralny...? a i owszem... stare bo siedze tu i marnuję cenny czas, nyo ale chociaż gaję mam wink wymijająca odpowiedź... hmmm... Podoba mi się blaugh ~ Fuj kiszona kapusta gonk *zygi* to jest dobre... a paw by mi sie teraz przydal... moze by mi przeszlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:01 am
Ozzwald tez jeszcze nie napisalem konspektu... mialem go pisac w ten weekend... ale cos nie wyszlo... sweatdrop nu wlasnie ^^ kospekt jest... ale w glowie i jeszcze mi z literatury podmiotu brakuje info od kariny XD a puzniej dokladnie wyuczyc sie omawiania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Raticiel Ibris moze Rat ma kaca moralnego? wink Ozz, proponuje jakies 2kc czy cos XD najlepszy jest soczek z kiszonej kapustki... 3nodding heart kac moralny...? a i owszem... stare bo siedze tu i marnuję cenny czas, nyo ale chociaż gaję mam wink wymijająca odpowiedź... hmmm... Podoba mi się blaugh ~ Fuj kiszona kapusta gonk *zygi* a wlasnie, ze mniam 4laugh ozzy - żuraj śmiało, jestem przyzwyczajona do takich widokoof whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:02 am
Ozzwald YumiTao Raticiel Ibris moze Rat ma kaca moralnego? wink Ozz, proponuje jakies 2kc czy cos XD najlepszy jest soczek z kiszonej kapustki... 3nodding heart kac moralny...? a i owszem... stare bo siedze tu i marnuję cenny czas, nyo ale chociaż gaję mam wink wymijająca odpowiedź... hmmm... Podoba mi się blaugh ~ Fuj kiszona kapusta gonk *zygi* to jest dobre... a paw by mi sie teraz przydal... moze by mi przeszlo... Od czego masz paluszki ? xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:03 am
Raticiel wy nie na gai tylko się uczyć jak tyle nauki macie whee dzisiejszy dzien moge sobie juz odpuscic.. i tak nic sensownego nie wymysle... wlasnie matka weszla do pokoju i kazala mi otwoarzyc okno, bo podobno mozna sie juz nawalic sama atmosfera w tym pomieszczeniu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|