|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:43 am
Vykk Ibris moze Rat ma kaca moralnego? wink Ozz, proponuje jakies 2kc czy cos XD to 2 kc to pic na wode fotomontaz wcale nie powoduje ze ma sie mniejszego kaca tylko sprawia ze wolniej sie upijasz wypij jogurt i zjedz 2 tabletki wegla bedzie jeszcze lepszy efekt niz po 2kc... jeszcze wolniej sie bedziesz upijac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:44 am
Ozzwald Miss_Karina Ozzwald Ibris moze Rat ma kaca moralnego? wink Ozz, proponuje jakies 2kc czy cos XD 2kc... na mnie nie dziala... wogule malo prochow na mnie dziala... a jakie dzialaja? cool na mnie dzialaja wylacznie gorace kobiety... wink hmmm.... przykro mi takich tutaj nie ma xd xd cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:45 am
yhm, dogadalibyscie sie z moimi rynkowymi znajomymj =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:47 am
hello Yumi 3nodding [DIKTUM-Together is a word that does...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:49 am
ja tez sie jakas skacowana czuje sad ale w tym rzecz ze nic nie piłam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:50 am
YumiTao ja tez sie jakas skacowana czuje sad ale w tym rzecz ze nic nie piłam stare moralny..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:51 am
Ozzwald YumiTao ja tez sie jakas skacowana czuje sad ale w tym rzecz ze nic nie piłam stare moralny..? mozliwe...dobija mnie fakt ze musze sie nauczyc na 3 sprawdziany... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:52 am
YumiTao Ozzwald YumiTao ja tez sie jakas skacowana czuje sad ale w tym rzecz ze nic nie piłam stare moralny..? mozliwe...dobija mnie fakt ze musze sie nauczyc na 3 sprawdziany... crying a mie dobija fakt ze mam 45 dni do matury a ja sie nie ucze tylko pije...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:54 am
YumiTao Ozzwald YumiTao ja tez sie jakas skacowana czuje sad ale w tym rzecz ze nic nie piłam stare moralny..? mozliwe...dobija mnie fakt ze musze sie nauczyc na 3 sprawdziany... crying bywalo gorzej. Ozz, to cale 45 dni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:55 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao ja tez sie jakas skacowana czuje sad ale w tym rzecz ze nic nie piłam stare moralny..? mozliwe...dobija mnie fakt ze musze sie nauczyc na 3 sprawdziany... crying a mie dobija fakt ze mam 45 dni do matury a ja sie nie ucze tylko pije... a mnie dobija ze jeszcze 45 dni do matury a ja jeszcze ustnej nie mam skonczonej witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|