|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:41 am
Vykk Lethiel Ibris wydalam pieniadze. niedobrze. nie chcialam ich wydac. wydalam ==' Eem.. dobra, ide sie ubrac w koncu XD ech.. ja wczoraj tesh troshq wydalam... z moich kochanych 50 k.. zostalo mi .. redface 32 k crying crying crying eek ał to bolalo...na co tyle kasy wydalas?? nie .. sama nie wiem... sweatdrop domek... potem listy... nio i troshq ciooszkoow redface .. ktoorych nawet nie moge zaloshyć !! scream .. gloopie inventory crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:44 am
Lethiel Vykk Lethiel Ibris wydalam pieniadze. niedobrze. nie chcialam ich wydac. wydalam ==' Eem.. dobra, ide sie ubrac w koncu XD ech.. ja wczoraj tesh troshq wydalam... z moich kochanych 50 k.. zostalo mi .. redface 32 k crying crying crying eek ał to bolalo...na co tyle kasy wydalas?? nie .. sama nie wiem... sweatdrop domek... potem listy... nio i troshq ciooszkoow redface .. ktoorych nawet nie moge zaloshyć !! scream .. gloopie inventory crying eh ... z kad wy macie tyle zlocisza ...?? ^^ surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:45 am
Kiart eh ... z kad wy macie tyle zlocisza ...?? ^^ surprised nie wiem xd .. samo sie zbiera blaugh .. ja tylko pishu posty.. koopooje itemki.. sprzedaje itemki.. xd i jakos tak samo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:46 am
jajecznica razz *wyciaga pudelko lodow waniliowych z czekolada i polewa adwokatowa* XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:48 am
Lethiel Vykk Lethiel Ibris wydalam pieniadze. niedobrze. nie chcialam ich wydac. wydalam ==' Eem.. dobra, ide sie ubrac w koncu XD ech.. ja wczoraj tesh troshq wydalam... z moich kochanych 50 k.. zostalo mi .. redface 32 k crying crying crying eek ał to bolalo...na co tyle kasy wydalas?? nie .. sama nie wiem... sweatdrop domek... potem listy... nio i troshq ciooszkoow redface .. ktoorych nawet nie moge zaloshyć !! scream .. gloopie inventory crying biedactfo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:51 am
Lavagetas_heqetai ee no liczylem ze powiesz 'nie' XD no ale dobra- i tak cie kiedys zlapie gdzies w ciemnym zaułku xd O.o .. dżizes krajst !!! *strzela mu jajecznicą z widelca w twarz* blaugh xd blaugh EDIT: .. a cio mi zrobish jak mnie zlapiesh ?? *niewinne oczka* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:52 am
mash wiellkiego pshytula ode mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:53 am
Vykk mash wiellkiego pshytula ode mnie mraaaaaaa whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:53 am
Lethiel Lavagetas_heqetai ee no liczylem ze powiesz 'nie' XD no ale dobra- i tak cie kiedys zlapie gdzies w ciemnym zaułku xd O.o .. dżizes krajst !!! *strzela mu jajecznicą z widelca w twarz* blaugh xd blaugh Oo ałł gonk bu nie bede zaczynal O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:54 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai ee no liczylem ze powiesz 'nie' XD no ale dobra- i tak cie kiedys zlapie gdzies w ciemnym zaułku xd O.o .. dżizes krajst !!! *strzela mu jajecznicą z widelca w twarz* blaugh xd blaugh Oo ałł gonk bu nie bede zaczynal O_o xd xd xd blaugh sesese.. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|