|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:24 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina hej Letiś 4laugh Pisiek witaj xd xd hej, do twarzy ci w tym wdzianku wink xd te zboku jeden xd potrzeba tutaj Del, żeby twoje zapedy ostudzic blaugh 3nodding whee no wiem niech ona juz sie pojawi buu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:25 am
nio witaj whee *przytuuuuuuuuuuuuul* whee jejq jej ile przytuli xd whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:25 am
Labudziak Ita Lockheart Labudziak Oo..jak zgad?em..coi za przypadek xd xd ....cieplak jestes co masz na mysli? XD bo masz płomyczki na łapkach , a ja mam tylko jeden lodzik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:27 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart obiecalam foteczke wiec bedzie foteczka , makaroniku xd whee 3nodding nu to ja czekam, moze byc wiecej 3nodding blaugh xd zobaczy sie ludziska , moze chce ktos abym mu avatarka narysowała bo na list z lutego zbieram ( irbis , jutro rysunek bedzie otowy biggrin ) list z lutego... kurcze, moglam to miec i Ci sprzedac taniej ==''' Ja rysunka dla Ciebie zrobie w tym tygodniu. tylko musze klienterie wczesniejsza obsluzyc. Wczoraj sie dowiedzialam, ze mialam u siebie jednych z najbogatszych ludzi z Gai oO' nie wiem czy to prawda, no ale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:32 am
grr...
market sypie sie na powaznie. teraz nie dziala juz zadne sortowanie domokun killkillkill.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:33 am
Ibris list z lutego... kurcze, moglam to miec i Ci sprzedac taniej ==''' Ja rysunka dla Ciebie zrobie w tym tygodniu. tylko musze klienterie wczesniejsza obsluzyc. Wczoraj sie dowiedzialam, ze mialam u siebie jednych z najbogatszych ludzi z Gai oO' nie wiem czy to prawda, no ale... O_O eek niezle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:34 am
[ Kaku ] grr... market sypie sie na powaznie. teraz nie dziala juz zadne sortowanie domokun killkillkill. wiem.. gloopi market crying .. mi tak nie dziala jush od tygodnia stare .. kiedy wreszcie naprawią sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:35 am
Lethiel [ Kaku ] grr... market sypie sie na powaznie. teraz nie dziala juz zadne sortowanie domokun killkillkill. wiem.. gloopi market crying .. mi tak nie dziala jush od tygodnia stare .. kiedy wreszcie naprawią sad jak naprawia jedno to drugie sie zacznie sypac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:36 am
Vykk Lethiel [ Kaku ] grr... market sypie sie na powaznie. teraz nie dziala juz zadne sortowanie domokun killkillkill. wiem.. gloopi market crying .. mi tak nie dziala jush od tygodnia stare .. kiedy wreszcie naprawią sad jak naprawia jedno to drugie sie zacznie sypac xp ech.. jak zwykle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:38 am
wydalam pieniadze. niedobrze. nie chcialam ich wydac. wydalam =='
Eem.. dobra, ide sie ubrac w koncu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:39 am
Ibris wydalam pieniadze. niedobrze. nie chcialam ich wydac. wydalam ==' Eem.. dobra, ide sie ubrac w koncu XD ech.. ja wczoraj tesh troshq wydalam... z moich kochanych 50 k.. zostalo mi .. redface 32 k crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:39 am
Lethiel Ibris wydalam pieniadze. niedobrze. nie chcialam ich wydac. wydalam ==' Eem.. dobra, ide sie ubrac w koncu XD ech.. ja wczoraj tesh troshq wydalam... z moich kochanych 50 k.. zostalo mi .. redface 32 k crying crying crying eek ał to bolalo...na co tyle kasy wydalas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:40 am
Lethiel [ Kaku ] grr... market sypie sie na powaznie. teraz nie dziala juz zadne sortowanie domokun killkillkill. wiem.. gloopi market crying .. mi tak nie dziala jush od tygodnia stare .. kiedy wreszcie naprawią sad u mnie jest Ok ... przynajmniej narazie nie narzekam ... xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|