|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:18 am
hej Letiś 4laugh Pisiek witaj xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:19 am
Miss_Karina hej Letiś 4laugh Pisiek witaj xd xd hej, do twarzy ci w tym wdzianku wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:19 am
Lavagetas_heqetai przytulil> hej hej sloneczko- a gdzie foteczka? blaugh obiecalam foteczke wiec bedzie foteczka , makaroniku xd whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:20 am
Lavagetas_heqetai Lethiniusienieczka xd whee mmmrrrrrrraaaaauu 4laugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:20 am
Miss_Karina Kitty-ShadowCat witaj.... mam małe pytanko.... czy w galeri nie można zamieszczać fotek swoich zwierząt? są jakieś ograniczenia? sweatdrop K. pytanie jest glupie sweatdrop Ibri invetory nie dzialaja od piatku xd przepraszam ale ono nie jest głupie ponieważ jedna osoba miała do mnie pretensje że zamiesciłam fotke mojego psa xp wolałam się upewnić i nie potrzebne są twoje komentarze stare a pytanie skierowane było tylko do LH biggrin prosze aby skończyć ten temat witaj Lethi *przzyttuul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:21 am
Ita Lockheart obiecalam foteczke wiec bedzie foteczka , makaroniku xd whee 3nodding nu to ja czekam, moze byc wiecej 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hej Letiś 4laugh Pisiek witaj xd xd *przytuuuuuuuuuuuuul* 4laugh 4laugh witaj Kariś whee *przytuuuuuul Kiart* wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Miss_Karina hej Letiś 4laugh Pisiek witaj xd xd hej, do twarzy ci w tym wdzianku wink xd te zboku jeden xd potrzeba tutaj Del, żeby twoje zapedy ostudzic blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:23 am
Lethiel Miss_Karina hej Letiś 4laugh Pisiek witaj xd xd *przytuuuuuuuuuuuuul* 4laugh 4laugh witaj Kariś whee *przytuuuuuul Kiart* wink whee hey Lethi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat witaj Lethi *przzyttuul* blaugh hej Kitty wink *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:24 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart obiecalam foteczke wiec bedzie foteczka , makaroniku xd whee 3nodding nu to ja czekam, moze byc wiecej 3nodding blaugh xd zobaczy sie ludziska , moze chce ktos abym mu avatarka narysowała bo na list z lutego zbieram ( irbis , jutro rysunek bedzie otowy biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|