|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:46 am
[ Kaku ] o anime+ kraza legendy jeszcze przed wydaniem pierwszego numeru. rewelacji nam nie zafundowales. od jakiegos czasu podobne info/infa widnieja na acp 3nodding a zebyjm wiedzial co to jest to acp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:47 am
Vykk hmmm...a nie wydaje sie wam ze to i tak lepsze od kawaii...zaczalem czytac tam dalej i podobno puki co to ma byc kwartalnik...pozatym koles na tej stronce ma dosyc ciekawe newsy...m.in. Naruciak ma zniknac z amerykanskich torentow crying i to samo toczy sie grup tworzacych suby crying mhm, zniknie bo CN wykupilo licencje na naruto. Tak jak u nas nie mozna juz dorwac Last Exile Kodamy, czy Vision of Escaflowne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:48 am
==' Naruciak nie moze tak po prostu zniknac. Zreszta... i tak znajda sie ludzie, ktorzy dalej beda to udostepniali. Prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:49 am
siema wszytkim tu obecnym :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:50 am
Vykk [ Kaku ] o anime+ kraza legendy jeszcze przed wydaniem pierwszego numeru. rewelacji nam nie zafundowales. od jakiegos czasu podobne info/infa widnieja na acp 3nodding a zebyjm wiedzial co to jest to acp xp shame on you blaugh acp, to jeden z najlepszych interenetowych dostawcow informacji o mandze/anime. anime. com. pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:51 am
Cześć.... Co za dzień.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:52 am
Heyka Prin, Labu xd
nie lubie tego sajtu =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:52 am
Prinee Cześć.... Co za dzień.... stare hey. sloneczny, zimny. snieg, za oknem nawet pingwiny biegaja. nic tylko strzelic sobie w leb blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak siema wszytkim tu obecnym :3 hejka... hejka Prinee Kaku to trzeba bylo tsak od razu...a na anime.com.pl rzeczyewiscie dosyc dawno nie bylem...zupelnie o nim zapomnialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ave wwszystkim , i'm back 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:55 am
Labudziak y.. czy wy tez macie problem z tymi domkami -_- bo mi wychodzi b??d -_- ee nie u mnie wszystko wprzadku za to nie dzialaja mi rybki bo wmawia mi na chama ze nie maam zainstalowanego flashplayera 7 mimo ze jak chce sciagnac z oficajlnej stronki to mowi mi ze mam juz zainstalowanego xp ...glupi grat...nic tylko rozwalic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak siema wszytkim tu obecnym :3 witaj ...^^ Hey Kitty ... Hey Ita Lockheart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|