|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:18 am
ja nie moge zobaczyc domku mojego byo nie mamy mozliwosci instalowania flasha na szkolnych kompach stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:19 am
Raticiel ja nie moge zobaczyc domku mojego byo nie mamy mozliwosci instalowania flasha na szkolnych kompach stressed ...hie, hie, hiee... ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:21 am
[ Kaku ] powiedz mi zatem jasno, dlaczego w galerii, gdzie kazdy wrzuca swoje foto ty wrzucasz fotke z kolezanka jeden, z kolezanka dwa. Ok, zrozumiem, jesli ktos nie ma zdjec solowych, wtedy przymkniecie na to oka jest na mejscu. Ale po jaka cholere wrzucilas fotke swojego psa..? 3nodding ...hie hiee ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:21 am
[ Kaku ] Kitty-ShadowCat [ Kaku ] Gosiak [ Kaku ] hey, dzien dobry 3nodding mozecie kupic cos ode mnie z MyShop? Mam transaction lock xd bardzo chetnie bym kupila ^^ lecz ostatnio sie splukalam i mam 500 goldow biggrin mhm, przez pojawienie sie gaia housing mam 50% mniej gold xd wiesz co... jak mogłeś,,, co to za durny komentarz w galeri.... to dla deli wcale nie było miłe.... z twoich fotek nikt się nie brechtał chociaż powinien..... troche tolerancji..... xp powiedz mi zatem jasno, dlaczego w galerii, gdzie kazdy wrzuca swoje foto ty wrzucasz fotke z kolezanka jeden, z kolezanka dwa. Ok, zrozumiem, jesli ktos nie ma zdjec solowych, wtedy przymkniecie na to oka jest na mejscu. Ale po jaka cholere wrzucilas fotke swojego psa..? 3nodding gdybym miała tu port podczerwieni zaraz byście zobaczyli i mnie, i mojego psa, i drugiego psa, i kota, i inne koty.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:22 am
Ja- Yosei Raticiel ja nie moge zobaczyc domku mojego byo nie mamy mozliwosci instalowania flasha na szkolnych kompach stressed ...hie, hie, hiee... ... xd ależ zabawne... no gdzie te moje boki... się zerwały i poleciały.... sruuuuu.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:23 am
Raticiel Ja- Yosei Raticiel ja nie moge zobaczyc domku mojego byo nie mamy mozliwosci instalowania flasha na szkolnych kompach stressed ...hie, hie, hiee... ... xd ależ zabawne... no gdzie te moje boki... się zerwały i poleciały.... sruuuuu.... whee ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:23 am
ej kaku moze pokazesz nam swoje foto? xd ja rzadko wstepuje do galerii bo mi komp, net i gaia wariuja gdy probuje wlezc na Gaie XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:24 am
[ Kaku ] Kitty-ShadowCat wiesz co... jak mogŦ#8218;eŦ#8250;,,, co to za durny komentarz w galeri.... to dla deli wcale nie byŦ#8218;o miŦ#8218;e.... z twoich fotek nikt siĦ#8482; nie brechtaŦ#8218; chociaż powinien..... troche tolerancji..... xp powiedz mi zatem jasno, dlaczego w galerii, gdzie kazdy wrzuca swoje foto ty wrzucasz fotke z kolezanka jeden, z kolezanka dwa. Ok, zrozumiem, jesli ktos nie ma zdjec solowych, wtedy przymkniecie na to oka jest na mejscu. Ale po jaka cholere wrzucilas fotke swojego psa..? 3nodding bo do cholery chciałam pokazać swojego pieska.... jakoś inni to robią i się do nich nie dowalasz! jakbyś był ślepy mam też fotke solo! i do jasnej cholery galeria jest po to żeby wrzucać takie fotki jakie się chce i prosi się pana o zachowanie takich komentarzy dla siebie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:24 am