Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8402 8403 8404 8405 8406 8407 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Raticiel

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:18 am

ja nie moge zobaczyc domku mojego byo nie mamy mozliwosci instalowania flasha na szkolnych kompach stressed
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:19 am

Raticiel
ja nie moge zobaczyc domku mojego byo nie mamy mozliwosci instalowania flasha na szkolnych kompach stressed

...hie, hie, hiee...
... xd

RUFUS.ABBYSINIAN

[ Kaku ]

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:19 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:21 am

[ Kaku ]

powiedz mi zatem jasno, dlaczego w galerii, gdzie kazdy wrzuca swoje foto ty wrzucasz fotke z kolezanka jeden, z kolezanka dwa. Ok, zrozumiem, jesli ktos nie ma zdjec solowych, wtedy przymkniecie na to oka jest na mejscu. Ale po jaka cholere wrzucilas fotke swojego psa..? 3nodding

...hie hiee
... xd

RUFUS.ABBYSINIAN

Raticiel

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:21 am

[ Kaku ]
Kitty-ShadowCat
[ Kaku ]
Gosiak
[ Kaku ]
hey, dzien dobry 3nodding

mozecie kupic cos ode mnie z MyShop? Mam transaction lock xd

bardzo chetnie bym kupila ^^ lecz ostatnio sie splukalam i mam 500 goldow biggrin

mhm, przez pojawienie sie gaia housing mam 50% mniej gold xd
wiesz co... jak mogłeś,,, co to za durny komentarz w galeri.... to dla deli wcale nie było miłe.... z twoich fotek nikt się nie brechtał chociaż powinien..... troche tolerancji..... xp

powiedz mi zatem jasno, dlaczego w galerii, gdzie kazdy wrzuca swoje foto ty wrzucasz fotke z kolezanka jeden, z kolezanka dwa. Ok, zrozumiem, jesli ktos nie ma zdjec solowych, wtedy przymkniecie na to oka jest na mejscu. Ale po jaka cholere wrzucilas fotke swojego psa..? 3nodding

gdybym miała tu port podczerwieni zaraz byście zobaczyli i mnie, i mojego psa, i drugiego psa, i kota, i inne koty.... sweatdrop
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:22 am

Ja- Yosei
Raticiel

...hie, hie, hiee...
... xd

ależ zabawne... no gdzie te moje boki... się zerwały i poleciały.... sruuuuu.... whee

Raticiel

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:23 am

Raticiel
Ja- Yosei
Raticiel

...hie, hie, hiee...
... xd

ależ zabawne... no gdzie te moje boki... się zerwały i poleciały.... sruuuuu.... whee

...
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:23 am

ej kaku moze pokazesz nam swoje foto? xd ja rzadko wstepuje do galerii bo mi komp, net i gaia wariuja gdy probuje wlezc na Gaie XP

Miss_Karina

Kimagure-chan

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:24 am

[ Kaku ]
Kitty-ShadowCat
wiesz co... jak mogŦ#8218;eŦ#8250;,,, co to za durny komentarz w galeri.... to dla deli wcale nie byŦ#8218;o miŦ#8218;e.... z twoich fotek nikt siĦ#8482; nie brechtaŦ#8218; chociaż powinien..... troche tolerancji..... xp

bo do cholery chciałam pokazać swojego pieska....
jakoś inni to robią i się do nich nie dowalasz! jakbyś był ślepy mam też fotke solo! i do jasnej cholery galeria jest po to żeby wrzucać takie fotki jakie się chce i prosi się pana o zachowanie takich komentarzy dla siebie xp

Raticiel

Vykk

witaj Ludu...
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:25 am

Vykk
witaj Ludu...
Hej VyQ whee

Miss_Karina

Raticiel

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:25 am

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:26 am

Miss_Karina
Vykk
witaj Ludu...
Hej VyQ whee

hej hej 3nodding

Raticiel

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 1:27 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8402 8403 8404 8405 8406 8407 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games