|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:04 am
Jaswinder Gosiak nieumiem pisac po angielsku ani myslec po angielsku crying ninja hej Jas 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hey, dzien dobry 3nodding
mozecie kupic cos ode mnie z MyShop? Mam transaction lock xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Gosiak nieumiem pisac po angielsku ani myslec po angielsku crying ja to w ogole angola nie umiem xp a musze sie go nauczyc w 4 lata sweatdrop Gosia, ale fryzurka ci pasowala whee ja mam taka sama od ponad roku xd whee (wczesniej rude pozniej srebnoszare wink blaugh ) jestem pewna ze jeszcze wroce do poprzedniej fryzurki biggrin lubilam ją ^^ ale ostatnio potrzebowalam cos przylizanego biggrin ja tez nie umiem angielskiego a musze sie go nauczyc w 2 lata =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:07 am
[ Kaku ] hey, dzien dobry 3nodding mozecie kupic cos ode mnie z MyShop? Mam transaction lock xd bardzo chetnie bym kupila ^^ lecz ostatnio sie splukalam i mam 500 goldow biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:09 am
eee...eee... eek co dopiero wystawilam do sprzedazy BG, PG i Face Veil czy jakos tak i w sekunde kupili eek teraz mam najwiecej kasy jakie w zyciu mialam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:11 am
Gosiak Miss_Karina Gosiak nieumiem pisac po angielsku ani myslec po angielsku crying ja to w ogole angola nie umiem xp a musze sie go nauczyc w 4 lata sweatdrop Gosia, ale fryzurka ci pasowala whee ja mam taka sama od ponad roku xd whee (wczesniej rude pozniej srebnoszare wink blaugh ) jestem pewna ze jeszcze wroce do poprzedniej fryzurki biggrin lubilam ją ^^ ale ostatnio potrzebowalam cos przylizanego biggrin ja tez nie umiem angielskiego a musze sie go nauczyc w 2 lata ==' heh... ty masz na to czas, ale ja musze znalezc takie kursy ktorych zajecia sa wieczorami i dwa razy w tyg przynajmniej sweatdrop bo popoludniami ni mam czasu sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:12 am
Gosiak [ Kaku ] hey, dzien dobry 3nodding mozecie kupic cos ode mnie z MyShop? Mam transaction lock xd bardzo chetnie bym kupila ^^ lecz ostatnio sie splukalam i mam 500 goldow biggrin mhm, przez pojawienie sie gaia housing mam 50% mniej gold xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:13 am
Ja- Yosei ...Ohayo ... ... biggrin ...mam kolejną niesamowitą wiadomosc, ktna pewno Was zaskoczę ...a mianowicie: ...ja tu tylko na chwilke wpadłem... sweatdrop whee cze wink czesto przeciez wpadasz tylko na chwilke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:13 am
[ Kaku ] Gosiak [ Kaku ] hey, dzien dobry 3nodding mozecie kupic cos ode mnie z MyShop? Mam transaction lock xd bardzo chetnie bym kupila ^^ lecz ostatnio sie splukalam i mam 500 goldow biggrin mhm, przez pojawienie sie gaia housing mam 50% mniej gold xd ...a ja nie blaugh ...kupiłem tylko te zabite-dechami-kartoniaste-najtańsze-rzeczy ...i narazie mi starczy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:14 am
Miss_Karina eee...eee... eek co dopiero wystawilam do sprzedazy BG, PG i Face Veil czy jakos tak i w sekunde kupili eek teraz mam najwiecej kasy jakie w zyciu mialam.... wow, to gratuluje transakcji blaugh ale cholera, market nie dziala jak powinien. sortowanie LBP juz kompletnie wysiadlo i chyba przez to nie sprzedalem niczego od kilku dni. baka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:15 am
Miss_Karina Ja- Yosei ...Ohayo ... ... biggrin ...mam kolejną niesamowitą wiadomosc, ktna pewno Was zaskoczę ...a mianowicie: ...ja tu tylko na chwilke wpadłem... sweatdrop whee cze wink czesto przeciez wpadasz tylko na chwilke 3nodding ...wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Gosiak [ Kaku ] hey, dzien dobry 3nodding mozecie kupic cos ode mnie z MyShop? Mam transaction lock xd bardzo chetnie bym kupila ^^ lecz ostatnio sie splukalam i mam 500 goldow biggrin mhm, przez pojawienie sie gaia housing mam 50% mniej gold xd wiesz co... jak mogłeś,,, co to za durny komentarz w galeri.... to dla deli wcale nie było miłe.... z twoich fotek nikt się nie brechtał chociaż powinien..... troche tolerancji..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Gosiak [ Kaku ] hey, dzien dobry 3nodding mozecie kupic cos ode mnie z MyShop? Mam transaction lock xd bardzo chetnie bym kupila ^^ lecz ostatnio sie splukalam i mam 500 goldow biggrin mhm, przez pojawienie sie gaia housing mam 50% mniej gold xd nuuu... wiem wczoraj tez to przechodzilam... a gupi domek ==' Karina nuuu nauczymy sie :] ja chcodze na popoludnie ale i tak sie nauczymy zobaczysz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 1:16 am
Gosiak [ Kaku ] Gosiak [ Kaku ] hey, dzien dobry 3nodding mozecie kupic cos ode mnie z MyShop? Mam transaction lock xd bardzo chetnie bym kupila ^^ lecz ostatnio sie splukalam i mam 500 goldow biggrin mhm, przez pojawienie sie gaia housing mam 50% mniej gold xd nuuu... wiem wczoraj tez to przechodzilam... a gupi domek ==' Karina nuuu nauczymy sie :] ja chcodze na popoludnie ale i tak sie nauczymy zobaczysz razz Gosiaczku..... shliczniutkie foteczki.... mash cudowny uśmiech blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|