|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:48 am
Ibris Wygladasz jak stary brat Vykk'a, ale to tylko moja wyobraznia XD I brodka *szarp szarp* Nie tylko twoja......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 7:01 am
Christoff_Gangrell Ibris Wygladasz jak stary brat Vykk'a, ale to tylko moja wyobraznia XD I brodka *szarp szarp* Nie tylko twoja...... blagam powiedzcie ze to nie prawda... stare tylko nie podobny do Ryholuchaaaa!!!!! gonk /mam wiecej Twoich fotek RykoluszQ blaugh /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 7:26 am
Wodzu Ozz.. nie rob siary.. razz A tak na powaznie.. Bols to Bols..XD Bols to siara dla przymułów... teraz jest w rodzinie era Palace, lepiej wchodzi i nie wychodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 7:42 am
violleta Christoff_Gangrell Ibris Wygladasz jak stary brat Vykk'a, ale to tylko moja wyobraznia XD I brodka *szarp szarp* Nie tylko twoja...... blagam powiedzcie ze to nie prawda... stare tylko nie podobny do Ryholuchaaaa!!!!! gonk /mam wiecej Twoich fotek RykoluszQ blaugh / bo masz z przemytu xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 3:01 am
violleta Christoff_Gangrell Ibris Wygladasz jak stary brat Vykk'a, ale to tylko moja wyobraznia XD I brodka *szarp szarp* Nie tylko twoja...... blagam powiedzcie ze to nie prawda... stare tylko nie podobny do Ryholuchaaaa!!!!! gonk /mam wiecej Twoich fotek RykoluszQ blaugh / ..no bez przesady...ja mam inne oczy xp i mnij pociagle rysy twarzy blaugh ...z reszta ja to ja...drugiego mnie nie ma 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 6:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 6:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 7:00 am
Vykk ..no bez przesady...ja mam inne oczy xp i mnij pociagle rysy twarzy blaugh ...z reszta ja to ja...drugiego mnie nie ma 3nodding Teraz masz sie mnie sluchac mlodszy bracie twisted xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 8:37 am
Rychol ładny 4laugh whee heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 8:50 am
Ryhol Vykk ..no bez przesady...ja mam inne oczy xp i mnij pociagle rysy twarzy blaugh ...z reszta ja to ja...drugiego mnie nie ma 3nodding Teraz masz sie mnie sluchac mlodszy bracie twisted xp xp xp nie dzieki postoje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:15 am
Lethiel Rychol ładny 4laugh whee heart 4laugh Lethiii niee!! gonk jak moglas tak napisac gonk blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 11:28 am
violleta Lethiel Rychol ładny 4laugh whee heart 4laugh Lethiii niee!! gonk jak moglas tak napisac gonk blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh *toopie nooshką* ładny i jush 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 12:26 pm
Delein Jaswinder opcy Delein *histeryczny śmiech* Panie i Panowie, mam zaszczyt przedstawić wam przerażającego potwora, jakiego świat jeszcze nie widział. Ukrywa się pod niepozorną postacia, czyhając w skupieniu na swoje ofiary. Sprawia wrażenie miłej, ale tak naprawde do krwawa i skubana bestia. Dla niepoznaki często przybiera minę Szczęśliwej Idiotki!Drżyjcie, bo zostaniecie podźgani Miękką Poduchą! oi! normalnie seksi ze tak sie wyraze!!! mrgreen jestem za!!!!!! przypominasz mi trochę moją szwagierkę... xd Opcy- takie ze mnie seksi jak umiem sterować paralotnią xp Jas- oł, a jak ma na imie? biggrin szwagierka? Agnieszka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 3:30 pm
Lethiel violleta Lethiel Rychol ładny 4laugh whee heart 4laugh Lethiii niee!! gonk jak moglas tak napisac gonk blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh *toopie nooshką* ładny i jush 4laugh xd *przytuuuuuuuuuuuul* dobrze mowi *:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 23, 2005 2:43 pm
z braku laku zarzucam moja nowa fotke razz prawdopodobnie ostatnia bo ojciec zalal aparat cyfrowy i sie juz na razie nie nadaje do uzytku... tak wiec poki co bedzie musialo wam towystyarczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|